lines

Extreme Intimo Outlet Inđija

Extreme Intimo Outlet Inđija je prodavnica u kojoj možete pronaći komade koji odgovaraju na želje modernih žena i muškaraca. U ponudi su autentičan donji veš, program za plažu i spavanje, kao i odeća izrađena od najfinijih prirodnih materijala. Posetite Extreme Intimo Outlet i uverite se u kvalitet njihovih proizvoda!

Kontakt informacije

55
outletindjija@extremeintimo.com
Radno vreme: 10h - 21h
extreme-intimo-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

55
outletindjija@extremeintimo.com
Radno vreme: 10h - 21h

Spoj udobnosti i modernog dizajna pronađite u Extreme Intimo Outlet prodavnici u Inđiji

Priča ovog brenda počinje 1992. godine, sa jasnom vizijom – da je prioritet kreirati odeću i veš koji čuvaju slobodu i osećaj zadovoljstva u sopstvenoj koži. Prateći brz tempo svakodnevnog života, osmislili su široku kolekciju proizvoda koja će vama i vašim najbližima pružiti neophodnu udobnost i nesputanost svakog dana.

Sve komade u okviru asortimana Extreme Intimo Outlet prodavnice karakteriše autentični moderni dizajn koji pokazuje da su ženska moda i muška moda stavke koje ovaj brend nikada ne zapostavlja. 

Ljubav prema modernom izgledu i želja da se osećate prijatno su uspešno spojene u Extreme Intimo Outlet prodavnici odeće u Inđiji, uz nezaobilazna sniženja koja su u BIG FASHION Outlet centru uvek aktuelna!

Kompanija je vremenom stekla reputaciju jednog od omiljenih domaćih brendova, a posvećenost vrhunskoj izradi i korišćenju prirodnih materijala, poput pamuka, najviše je doprinela naklonosti kupaca. Posebno je važan njihov odnos prema kreiranju komfornih pamučnih komada za decu i bebe u kojima će vaši mališani uživati.

Osim u našoj Outlet prodavnici u Inđiji, u kvalitet njihovih proizvoda možete se uveriti i u radnji Extreme Intimo u Beogradu kao i u Extreme Intimo prodavnici u Novom Sadu prodavnici koje se nalaze u okviru tržnog centra BIG.

Extreme Intimo Outlet Inđija – radno vreme, kontakt i lokacija

Extreme Intimo Outlet Inđija nalazi se na adresi Radomira Putnika bb u sklopu BIG FASHION Outlet centra u Inđiji.

Kako biste se lakše snašli u našem retail parku, na raspolaganju vam je mapa objekata, a broj lokala je 55. 

Naša prodavnica je otvorena svakog dana od 10h – 21h, dok nas za sve dodatne informacije možete kontaktirati na broj telefona +381 60 827 5168, a mi ćemo se potruditi da vam uvek izađemo u susret. 

Posetite nas u prijatnom ambijentu i odaberite komade koji dokazuju da je kombnacija udobnosti i stila moguća!

devojka-big