lines

Guess Outlet Inđija

Guess Outlet u Inđiji nudi luksuznu odeću ovog američkog brenda, a u ponudi se nalaze i obuća i aksesoari. Guess Outlet u Inđiji je spremio širok asortiman moderne odeće i obuće za sve one koji traže trendi komade, a ovde će ih pronaći po veoma pristupačnim cenama. Posetite BIG FASHION Outlet centar u Inđiji i pronađite snižene komade po fenomenalnim cenama!

Kontakt informacije

66
guessindjija@fashioncompany.rs
Radno vreme: 10h - 21h
Guess Outlet Inđija

Kontakt informacije

66
guessindjija@fashioncompany.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Guess Outlet Inđija

Guess u Outlet centru u Inđiji po akcijskim cenama

Odeću u Indjiji u Outlet centru ćete pronaći u luksznoj Guess prodavnici po sniženim cenama. Ovaj brend pored odeće i obuće takođe nudi i širok asortiman aksesoara, novčanika, nakita i dobro poznatih torbi.

Guess u BIG FASHION Outlet CENTRU u Inđiji takođe ima širok asortiman namenjen muškarcima i deci, pa cela porodica može pronaći nešto za sebe! 

U Guess radnji možete naći modele iz proteklih i aktuelnih kolekcija uz popuste do 70% preko cele godine. Pored artikala iz osnovne linije, ovde možete pronaći i komade iz kolekcija Marciano Guess

Lokacija i kontakt Guess prodavnice u Outletu u Inđiji

BIG FASHION Outlet u Inđiji se nalazi na adresi Vojvode Putnika bb, a Guess radnja u lokalu broj 66. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete pozvati kontakt telefon 022 2100 120 ili pisati na imejl adresu guessindjija@fashioncompany.rs, a mi ćemo rado odgovoriti na bilo koji upit!

Radno vreme Guess radnje, kao i celog Outlet centra je od 10h do 21h, svakog dana!

Fashion Company sa svojom Guess radnjom vas čeka u BIG FASHION Outlet centru u Inđiji!

devojka-big