lines

Mona Outlet Inđija

Mona Outlet u BIG FASHION Outletu u Inđiji je radnja koja privlači mnogo pažnje zbog svog jedinstvenog asortimana a najfinije kožne tašne, novčanici kao i sofisticirana garderoba su must have za svakog ko prati trendove! Posetite Mona Outlet u Inđiji i izaberite najkvalitetnije aksesoare i odeću! Mona prodavnica u Inđiji se prostire na preko 100 kvadratnih metara gde ćete imati vrhunsko iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu!

Kontakt informacije

28
indjija@mona.rs
Radno vreme: 10h - 21h
mona-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

28
indjija@mona.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Mona Outlet Inđija

Mona Outlet u Inđiji – visok kvalitet odeće i aksesoara

Mona radnja u Inđiji, kao i Mona u Beogradu, nudi samo najkvalitetniju odeću, torbe i aksesoare svojim kupcima. Ova domaća modna kuća prati poslednje svetske trendove i zadovoljava kupce kvalitetom izrade.

Garderobu u Inđiji u Moni mogu pronaći i pripadnici jačeg pola, a kvalitetni komadi od kože i tekstila će zadovoljiti svačiji ukus!

Kolekcija Mona brenda uključuje kožne jakne, odela, i haljine a tu su aksesoari u Inđiji koji su prepoznatljivi ne samo po svom kvalitetu, već i po modernom dizajnu. Outlet Mona u Inđiji takođe nudi nezaobilazne i prepoznatljive tašne i torbe.

Mona akcija – Najpovoljnije cene u Inđija Outletu

U Mona radnji u BIG FASHION Outlet centru u Inđiji popusti su najmanje 30% od početne cene proizvoda, a tu su i nezaobilazna sezonska sniženja kada proizvode možete kupiti po još nižim cenama!

Mona takođe ima i loyality program, a karticu možete dobiti u Mona Outletu u Inđiji, i osigurati sebi specijalne pogodnosti i popuste! 

Mona lokacija, kontakt i radno vreme – Outlet Inđija

Mona radnja u Outletu u Inđiji se nalazi u lokalu broj 28, a adresa Outlet centra je Vojvode Putnika bb. Ukoliko vam trebaju bilo kakve informacije, možete pozvati kontakt telefon +381 63 293 946 ili pisati na imejl adresu indjija@mona.rs.

Čekamo vas svakog dana od 10h do 21h, posetite Monu u Inđija Outlet centru i kupujte po fenomenalnim cenama!

devojka-big