lines

Mona Beograd

Mona u Beogradu je jedna od najposećenijih prodavnica u BIG tržnom centru. Perfektna izrada kožne galanterije i domaći dizajn sofisticirane garderobe su zaštitni znakovi ovog brenda. Mona u BIG tržnom centru smeštena je u lepom i prostranom ambijentu, pa šoping postaje pravo uživanje. Posetite Mona prodavnicu u Beogradu u Višnjičkoj 84 i dovedite iskustvo šopinga na viši nivo.

Kontakt informacije

1/151
karaburma@mona.rs
Radno vreme: 10-22h
mona-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/151
karaburma@mona.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Mona Beograd – moda na svetskom nivou

Mona je jedan od najuspešnijih domaćih modnih brendova. Prati svetske trendove i zadovoljava ukuse i najvrsnijih modnih poznavalaca, a kvalitetom ponude i najprobirljivije.

Modna kuća MONA osnovana je 1989. godine u Beogradu. Proizvodi žensku i mušku odeću od kože i tekstila, kao i veliki asortiman kožne galanterije. Vrhunski dizajn i kvalitet su imperativ ove modne kuće.

Iako Mona ide u korak sa svetom, ova modna kuća trudi se da u svoje kolekcije implementira i element nasleđa i tradicije i po tome je prepoznatljiva. Mona u Beogradu kao stilski pečat ističe upravo svoju jedinstvenost na polju poštovanja i implementacije kulturne baštine u dizajn.

Kako sam brend tvrdi: “Mona je sve o čemu maštate i u šta ćete se zaljubiti”.

Prepoznatljivi komadi Mona prodavnice u Beogradu

Premium jakne, haljine, odela, a svakako i kožna galanterija ono su na čemu je Mona oduvek gradila imidž i sticala popularnost. Iako ovu prodavnicu garderobe u Beogradu mnogi ocenjuju kao domaću konfekciju najvišeg kvaliteta na tržištu, koža je ono po čemu je Mona najpoznatija.

Kožne tašne, kaiševi i novčanici, za muškarce i žene, prepoznatiljivi su po jasnim linijama, sigurnim krojevima i klasičnim detaljima koji se savršeno dopunajvaju sa najnovijim trendovima. Stil Mona dizajna karakteriše se kao “vanvremenska estetika”, pa komadi ovog brenda odgovaraju muškarcima i ženama različitih stilskih afiniteta, ukusa, životnih dobi.

Ovo odlično objašnjava zbog čega je Mona u Beogradu u našem tržnom centru među najposećenijim prodavnicama!

Mona akcija – popusti i sniženja u prodavnici Mona u Beogradu

Mona često organizuje sezonska sniženja i rasprodaje. Osim toga, ova prodavnica se neretko pridružuje BIG akcijama, što možete pratiti na listi specijalnih ponuda u tržnom centru.

Takođe, Mona ima svoj loyalty program, a i vi možete dobiti ovu karticu u prodavnici Mona u Beogradu u BIG-u. Prodavci će vas obavestiti o aktuelnim ponudama i specijalnim pogodnostima koje dobijate uz posedovanje ove kartice.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu asortimana ovog brenda po još nižim cenama, Mona Outlet u Inđiji je pravi izbor šoping destinacije!

Mona radnja – kontakt, lokacija i radno vreme

Mona u Beogradu u BIG FASHION centru smeštena je na prvom spratu, a tačan broj radnje je 1/151.

Kontakt Mone u Beogradu u BIG-u je: 011 42 30 968.

Naš tržni centar nalazi se na adresi Višnjicka 84 u Beogradu. Odlično smo saobraćajno povezani sa svim delovima grada, pa ćete sa lakoćom stići sopstvenim prevozom ili gradskim saobraćajem.

Radno vreme Mona radnje u Beogradu u BIG centru je od 10 č do 22 č.

devojka-big