lines

N Fashion Beograd

N Fashion Beograd nalazi se na dobro poznatom mestu u BIG FASHION centru i predstavlja jedan od tri osnovna prodajna multibrend koncepta kopanije N Sport: N Sport,  N Selection i N Fashion u kom možete pronaći široki asortiman modnih brendova. Posetite nas!

Kontakt informacije

1/102 ; 103
bigfashion77@n-sport.net
Radno vreme: 10-22h
n-fashion-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/102 ; 103
bigfashion77@n-sport.net
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

N Fashion u Beogradu – vodeći distributer renomiranih brendova

Kompanija N Sport je jedan od vodećih distributera najpoznatijih sportskih i modnih brendova sa više od 100 prodajnih objekata na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine. N Fashion u Beogradu je posvećen klijentima koji imaju istančan ukus i prate trendove u svetu mode.

U nihovim prodavnicama očekuju vas samo najbolji high street brendovi kao što su Guess, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Armani Exchange, Calvin Klein, Replay, Cesare Paciotti, Liu Jo, Superdry, Ugg, Bogner, Staff Jeans, Colmar, Fratteli, Ambitious, Tom Tailor, ali i mnogi drugi…

N Fashion radnje u Beogradu – bogatstvo izbora i najbolje cene

Pored bogatstva izbora, više od 15 renomiranih brendova i komada odeće koji uvek idu u korak sa aktuelnim modnim trendovima, ukoliko se odlučite za dolazak u N Fashion u Beogradu, očekujte visoku profesionalnost osoblja koje vam može pomoći u izboru, kao i vrhunsko iskustvo kupovine!

Akcije i pogodnosti za posetioce u tržnom centru BIG FASHION u Beogradu su česte i nisu zaobišle ni N Fashion! Nakon što obogatite svoj garderober najmodernijom garderobom i aksesoarima, možete se nastaviti uživanje u prijatnom ambijentu tržnog centra!

Ukoliko vas put navede u Novi Sad ne zaboravite da posetite i N Fashion u Novom Sadu koji ni u čemu ne zaostaje za ovim u prestonici!

N Fashion Beograd – lokacije i radno vreme

Radno vreme N Fashion prodavnice u Beogradu isto je kao i radno vreme ostalih prodavnica odeće u Beogradu u beogradskom BIG FASHION tržnom centru: od 10h – 22h tokom cele godine!

Možete nas pronaći na adresi Višnjička 84, Beograd i do nas se lako dolazi iz svih delova Beograda gradskim prevozom ili sopstvenim vozilom.

N Fashion radnja locirana je na prvom spratu tržnog centra, a naš kontakt telefon je 063 274502. Radi lakšeg snalaženja tu je i mapa objekta koju možete proučiti pre dolaska.

devojka-big