lines

Pull & Bear Beograd

Pull & Bear u Beogradu u BIG FASHION shopping centru omiljeno je mesto za kupovinu mladih. Brend Pull and Bear u svojim kolekcijama kombinuje ulični stil sa najnovijim modnim trendovima, stvarajući originalne komade po svačijem ukusu. Posetite Pull & Bear prodavnicu i pronađite odevne komade po svom ukusu!

Kontakt informacije

0/009
Radno vreme: 10-22h
pull-bear-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/009
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • NOVI UKUSI MODELA 18000 PUFFS

    NOVI UKUSI MODELA 18000 PUFFS

    U Umbrella šopu dostupni su potpuno novi ukusi modela 18000 puffs i to u jačini 3,5 NicSalt. Uz dosadašnjih 12 intenzivnih aroma sada u ponudi postoje i ove četiri: Tobacco,...

  • SVE U POLA CENE

    SVE U POLA CENE

    Vreme je za veliki letnji shopping jer te u našoj prodavnici uz akciju „SVE U POLA CENE“ očekuje i DODATNIH -10% POPUSTA za kupovinu 2 ili više artikala! Vidimo se...

Pogledajte sve

Pull & Bear u Beogradu – omiljeni modni brend mladih

Brend Pull & Bear osnovan je 1991. godine i usmeren je na mlade ljude koji su predani svom okruženju i koji žele izbeći stereotipe. Brend iz sezone u sezonu nudi najnovije trendove koji kombinuju svakodnevne komade i modu kreirajući jedinstveni modni izraz kog odlikuju lako nosivi, kvalitetni i pristupačni odevni komadi i modni dodaci.

Pull & Bear je poznat po svojoj sposobnosti da prenese duh mladosti i urbane kulture kroz svoje kolekcije. Komadi inspirisani uličnim, urbanim stilom, koji je savršeno uklopljen sa najnovijim modnim trendovima, omogućavaju mladima da izraze svoju individualnost i autentičnost kroz svoj izgled.

Pull & Bear nudi širok spektar odeće, torbi, nakita i obuće za svaku priliku po pristupačnim cenama. Od klasičnih odevnih komada za svaki dan, Pull and Bear radnja poseduje i komade koji su savršene večernje kombinacije.

Svake sezone u beogradskoj prodavnici Pull & Bear očekuju vas neverovatni popusti na najrazličitije komade. Informišite se o akcijama, posetite nas i uživajte u najpovoljnijoj kupovini u gradu!

Pull & Bear Beograd – Radno vreme i lokacija prodavnice

Prodavnica Pull & Bear u Beogradu u BIG FASHION shopping centru nalazi se na dobro poznatoj adresi Višnjička 84. Nalazimo se u prizemlju u lokalu broj 009, a tačnu lokaciju radnje možete pogledati na našoj mapi objekata.

Pull and Bear radno vreme – od 10h do 22h, kao i celog tržnog centra.

Pull & Bear kontakt telefon – za sve pitanja i nedoumice nas možete kontaktirati na broj telefona 011 40 40 080

Posetite Pull & Bear u BIG Fashion-u i doživite nezaboravno šoping iskustvo!

devojka-big