lines

H&M Beograd

H&M prodavnica u BIG Fashion tržnom centru poznata je po povoljnoj, a trendi garderobi koja je jedna od omiljenih svim polovima i generacijama! Brend H&M vole ima preko 4.000 prodavnica na čak 64 tržišta, što ga ubraja među najveće modne brendove na svetu. Posetite H&M prodavnicu u Beogradu u BIG Fashion tržnom centru na adresi Višnjička 84.

Kontakt informacije

0/010
Radno vreme: 10-22h
hm-prodavnica-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/010
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

H&M prodavnica u Beogradu – omiljena šoping destinacija svih generacija

Zahvaljujući velikom asortimanu i raznovrsnoj ponudi, HM Beograd, kao i HM prodavnica u Novom SaduH&M u Kragujevcu i drugim BIG tržnim centrima, je vrlo brzo nakon otvaranja postala jedna od najposećenijih modnih destinacija. Ovaj brend odećeobuće i aksesoara pronašao je svoje mesto u plakarima ljudi najrazličitijih stilova.

Ovaj globalni brend osnovan je 1947. godine, a poznat je po komadima isplative cene, a modernog dizajna. Često organizuje akcije i sniženja, ali i ostvaruje kolaboracije sa dizajnerima i stilskim ikonama. Samo neki od njih do sada su bili: Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf, Roberto Cavalli, Comme des Garcons, Sonia Rykiel i Lanvin.

H&M Beograd  – radno vreme, kontakt i lokacija najlepšeg H&M-a u gradu

Ako želite nezaboravno iskustvo iskustvo šopinga, pronaći ćete ga u našem tržnom centru na Karaburmi, gde vas čeka jedna od najprostranijih i najlepših H&M prodavnica u Beograadu. Adresa HM prodavnice je Višnjička 84, na Karaburmi. Jednostavno ćete stići iz bilo kog dela grada, gradskim prevozom ili sopstvenim vozilom.

H&M u je u BIG Fashion tržnom centru smešten u prizemlju i obuhvata odeljke za žene, muškarce i decu.

H&M radno vreme: od 10 do 22 h svakog dana.

Broj lokala: 010

H&M kontakt telefon: 011 413 08 00

Posetite najlepši H&M u gradu!

devojka-big