lines

Kicks and Heelz Beograd

Kicks and Heelz u Beogradu je maloprodajni multibrend koncept čiji asortiman čine trendy i svetski poznati brendovi obuće i aksesoara iz glavnih modnih centara poput New Yorka i Londona. Nine West, Dune London i Cloud 9 su samo neki od njih. Posetite Kicks and Heelz u BIG FASHION shopping centru i pronađite obuću po svom ukusu!

Kontakt informacije

0/008
bg.big.kh@beosport.com
Radno vreme: 10-22h
kicks-and-heelz-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/008
bg.big.kh@beosport.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Kicks and Heelz obuća – poznati svetski brendovi na jednom mestu

Kicks and Heelz Srbija nudi vam obuću svetski poznatih brendova na jednom mestu. U Kicks and Heelz prodavnici možete pronaći Nine West, Dune London, Sam Edelman, March Fisher, Cloud 9, Pepe Jeans footwear i mnoge druge brendove obuće.

Za sve ljubitelje svetske mode, Kicks and Heelz je pripremio najnovije modele kako ravne tako i obuće sa potpeticom. Od patika, baletanki, platformi, preko cipela na štiklu, pa sve do čizama, u Kicks and Heelz prodavnici možete pronaći idealan par obuće koji će upotpuniti vašu odevnu kombinaciju i učiniti vas primećenim.

Posetite Kicks and Heelz u našem shopping centru i odaberite obuću Nine West ili drugih brendova iz ponude.

Kicks and Heelz u Beogradu – lokacija i radno vreme Kicks and Heelz

Prodavnica Kicks and Heelz u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru se nalazi na već dobro poznatoj adresi Višnjička 84. Nalazimo se u prizemlju, u lokalu broj 008, a tačnu lokaciju radnje možete pogledati na mapi objekata shopping centra.

Radno vreme Kicks and Heelz prodavnice je isto kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10 do 22h.

Za sva pitanja i informacije nas možete kontaktirati na broj telefona 063 105 36 16 ili na email kicks.and.heelz@beosport.com.

Čekamo vas Kicks and Heelz prodavnici u BIG-u!

devojka-big