lines

Stradivarius Beograd

Stradivarius u Beogradu se nalazi i u dobro poznatom BIG FASHION tržnom centru. Vrhunski kvalitet, unikatni detalji i savremeni dizajn u kombinaciji sa vanvremenskim modnim konceptima su zaštitna obeležja brenda. Posetite Stradivarius prodavnicu u Beogradu i odaberite modne komade za svaku priliku!

Kontakt informacije

0/033
Radno vreme: 10-22h
stradivarius-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/033
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Stradivarius BIG Fashion – pronađite svoj unikatni stil!

Moda je način da ispričate svoju priču, a da pritom ne utrošite nijednu reč!

Upravo je ovo misija Stradivarius brenda – da kreira široku ponudu autentičnih odevnih komada i aksesoara koji će kreativno odraziti vaš stil i preferencije.

Njihova priča je počela davne 1994. godine, sa violinskim ključem koji je postao zaštitni simbol kompanije, a njihov cilj od tada je da pomogne mladim ženama i muškarcima da otkriju stil uz sopstvene modne zvuke melodije.

Bilo da vam je potrebna elegantnija garderoba za specijalne prilike, poslovne sastanke ili važan jubilej, u Stradivarius prodavnici odeće u Beogradu ćete pronaći modele satkane po vašem ukusu.

U ponudi Stradivarius radnje se nalaze i casual komadi, kaputi, majice, pantalone, haljine i bluze za svaki dan – te je na vama samo da izaberete kombinaciju!

Stradivarius prodavnica Beograd – lokacije i radno vreme

Kao i ceo BIG FASHION u Beogradu, prodavnica Stradivarus ima radi od 10 do 22 časova, svakog dana. Nalazi se na adresi Višnjička 84, u prizemlju našeg šoping centra, te do nas možete doći vrlo brzo i lako.

Prodavnica je smešten u prostranom i prijatnom ambijentu, a broj lokala je 033.

Za bilo kakva pitanja ili nejasnoće, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj telefona 011 40 40 070, a naše ljubazno osoblje će vam otkloniti svaku dilemu.

Posetite nas i odaberite odevne predmete koji će vas služiti dugi niz godina!

devojka-big