lines

Office Shoes Beograd

Office Shoes u Beogradu nudi vam širok izbor obuće svetski poznatih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Timberland, Polo Ralph Lauren, Vans, Converse i brojni drugi. Posetite nas u BIG-u i pronađite modernu i kvalitetnu obuću za svaku sezonu!

Kontakt informacije

0/036
off.bgbig@officeshoes.rs
Radno vreme: 10-22h
office-shoes-beograd-big-fashion-beograd-3

Kontakt informacije

0/036
off.bgbig@officeshoes.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Office Shoes Beograd – moderna obuća renomiranih svetskih brendova

Office Shoes u Beogradu jedan je od najpoznatijih lanaca obuće u Srbiji, koji operiše na međunarodnom nivou sa više od 120 maloprodajnih objekata u 13 država širom Evrope. Svoju reputaciju izgradio je pre svega na kvalitetu usluge i robe koju nudi potrošačima, ali i na svom prepoznatljivom imidžu.

Baš kao i sve druge Office Shoes prodavnice u Beogradu, naša prodavnica u BIG tržnom centru svojim posetiocima nudi vrhunsku obuću vodećih modnih brendova kao što su Hugo, Calvin Klein, Boss, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Timberland, Cat®, Lacoste i mnogi drugi.

Beogradski Office Shoes – mnoštvo modela za sve sezone

Prodavnica Office Shoes u Beogradu u BIG-u pomno prati svetske modne trendove, te vam u svakom trenutku donosi modele iz najnovijih kolekcija naših brendova. Naš asortiman čini muška, ženska i dečija obuća za sve sezone, u kojoj ćete se osećati udobno i postići neprikosnoveni stil.

Za jesenje i zimske dane tu su vodootporne i vodoodbojne duboke cipele, čizme i duboke patike koje će vas štiti od vlage i hladnoće i uneti modernost u vaš stajling. U susret toplim danima, istražite plitke patike i cipele, starke i papuče koje će vam pružiti lak korak i fenomenalno se uklopiti u svaku vašu odevnu kombinaciju.

Office Shoes akcije i popusti – sniženja obuće u BIG tržnom centru

Office Shoes sniženja uvek su aktuelna u našim prodavnicama, pa vas tako i u beogradskom BIG-u očekuju svakodnevni popusti na razne modele. Pronađite vaš omiljeni par cipela na sniženju i uštedite novac za dodatan šoping!

Office Shoes Beograd – radno vreme i lokacije

Adresa Office Shoes radnje u Beogradu je Višnjička 84 na Karaburmi. Naša radnja nalazi se u prizemlju BIG FASHION centra, u lokalu 036. Za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

Office Shoes Beograd radno vreme: od 10 do 22 č.

Office Shoes Beograd kontakt: 011 40 52 978, off.bgbig@officeshoes.rs

Posetite BIG tržni centar u Beogradu i pronađite kvalitetnu obuću svetski renomiranih brendova!

devojka-big