lines

Madame Coco Beograd

Madame Coco u Beogradu nudi širok asortiman proizvoda u francuskom stilu koji dodaju eleganciju i luksuz svakom domu. Sa svojim jedinstvenim dizajnom, šarama i bojama, ovi proizvodi vas pozivaju da osvežite i ukrasite svaki kutak svog prostora. Jednom kada se upoznate sa ponudom Madame Coco, teško će vam biti da odolite želji za preuređenjem.

Kontakt informacije

1/128
serbiabigfashion@madamecoco.com
Radno vreme: 10-22h
madame-coco-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/128
serbiabigfashion@madamecoco.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Madame Coco – sve za kuću u francuskom stilu

Brend proizvoda za kućni tekstil i dekoraciju Madame Coco, osnovan je 2011. godine i trenutno posluje sa više od 350 prodavnica u 18 različitih zemalja.

Madame Coco katalog nudi širok asortiman proizvoda kućnog tekstila, za kupatila, kuhinje, posuđe, stakleno posuđe, porcelan, plastičnu galanteriju, rasvetu, proizvode za ličnu negu i kozmetiku za svačiji ukus i stil.

Beogradska Madame Coco radnja svojim dizajnom, bojama i šarama unosi eleganciju i pristupačan luksuz u vaš dom.

Jednom kada se sretnete sa Madame Coco, poželećete da osvežite i ukrasite svaki kutak svog doma elegantnim Madame Coco proizvodima u francuskom stilu.

Dom dekorisan elegantnim proizvodima kupljenim u Madame Coco u Beogradu čini da se osećate udobno kod kuće koja odiše stilom.

Udoban pokrivač na sofi u dnevnoj sobi, šarmantni pribor za jelo u kombinaciji sa svećama i salvetama, ukrasne i korisne tegle u kuhinji, mekani peškiri u kupatilu, stilski prekrivači za jorgane i Madame Coco posteljina u spavaćoj sobi i mnogo različitih proizvoda pomoći će vam da svoju kuću pretvorite u mesto u kom će svi želeti da provode vreme!

Madame Coco BIG FASHION – Radno vreme i lokacija

Možete posetiti prodavnice Madame Coco u Beogradu da biste otkrili kolekcije inspirisane bojama i odabrali novu dekoraciju za svoj dom po pristupačnim cenama uživajući u izvanrednom iskustvu šopinga u beogradskom BIG FASHION centru!

Naše radno vreme je svakog dana od 10h do 22h tokom cele godine baš kao i radno vreme ostalih prodavnica stvari za kuću u Beogradu.

Nalazimo se na prvom spratu u lokalu 128, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona +381 69 111 25 20.

Posetite nas na adresi Višnjička 84, Beograd, čekamo vas!

Imamo čast da je Madame Coco Srbija dobila, i ostaje nam samo da iskoristimo ovu jedinstvenu šansu da ulepšamo naše domove!

devojka-big