lines

Madame Coco Beograd

Madame Coco svojim dizajnom, šarama i bojama unosi eleganciju i pristupačan luksuz u vaše domove. Jednom kada se sretnete sa Madame Coco, poželećete da osvežite i ukrasite svaki kutak svog doma elegantnim Madame Coco proizvodima u francuskom stilu.

Kontakt informacije

1/128
serbiabigfashion@madamecoco.com
Radno vreme: 10-22h
Madame Coco Beograd

Kontakt informacije

1/128
serbiabigfashion@madamecoco.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Sve za Vaše srećno mesto

Dom je tamo gde želite da budete posle teškog dana…

Dom dekorisan  elegantnim  Madame Coco proizvodima pomaže Vam da se osećate i udobno i sa stilom u isto vreme. Udoban pokrivač na sofi u dnevnoj sobi, šarmantni pribor za jelo u kombinaciji sa svećama i salvetama, ukrasne i korisne tegle u kuhinji, mekani peškiri u kupatilu, stilski prekrivači za jorgane u spavaćoj sobi i mnogo različitih Madame Coco proizvoda pomoći će Vam da svoju kuću pretvorite u topli dom.

Stilski detalji Madame Coco

Život dobija smisao sa lepotom detalja. Pored toga što ćete svojim kućnim tekstilnim Madame Coco proizvodima uneti prelepe detalje, možete da dodate stilske detalje svom domu pomoću naših dekorativnih proizvoda. Sitne sveće, vaze, ukrasni predmeti čekaju Vas u prodavnicama Madame Coco.

Osvežite svoj dom uz stalno nove  kolekcije Madame Coco

Dok život svaki dan nudi novu avanturu, zar ne bi bilo lepo da promenite dekoraciju svog doma u skladu sa svojim raspoloženjem i da se osećate srećnije kod kuće? Madame Coco vam nudi stalno nove  kolekcije praćene francuskim elegantnim i blistavim stilom. Dok dizajniramo naše proizvode u različitim dezenima i bojama, želeli bismo da Vas pratimo u posebnim prilikama, u različitim godišnjim dobima, sa Vašim prijateljima ili  dok uživate  sami.

Brend proizvoda za kućni tekstil i dekoraciju Madame Coco, osnovan 2011. godine, trenutno posluje sa više od 350 prodavnica u 18 različitih zemalja. Madame Coco nudi širok asortiman proizvoda  kućnog tekstila, za kupatila, kuhinje, posuđe, stakleno posuđe, porcelan, plastičnu  galanteriju, rasvetu, proizvode  za ličnu negu i kozmetiku  za svačiji ukus i stil.

Možete posetiti prodavnice Madame Coco da biste otkrili kolekcije Madame Coco inspirisane bojama.

devojka-big