lines

Top Shop Beograd

Top Shop u Beogradu u našem tržnom centru važi za jednu od najpopularnijih destinacija za šoping za stvari za kuću i aparate koji pojednostavljuju svakodnevicu! Prodavnica Top Shop u Beogradu čeka vas u BIG Fashion tržnom centru, na prostranoj lokaciji i sa uvek ljubaznim i nasmejanim osobljem. Posetite Top Shop na adresi Višnjička 84 i uživajte u fenomenalnom iskustvu kupovine!

Kontakt informacije

1/114
sef.pj35@studio-moderna.com
Radno vreme: 10-22h
Top Shop Beograd

Kontakt informacije

1/114
sef.pj35@studio-moderna.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Legend

    LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

  • MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    Dobro nam došli na MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u na 1. spratu centra. Više od 500 artikala na sniženju od 30 do 50% sve do 15. 5. 2022!  Popusti se ne...

Pogledajte sve

TOP SHOP BEOGRAD  – PRODAVNICA STVARI ZA KUĆU KOJE ODGOVARAJU NA SVE VAŠE POTREBE

Top Shop je trendseter u oblasti pružanja rešenja za bolji ili zdraviji način života. Aparati iz Top Shop prodavnice u Beogradu su vrlo funkcionalni, a stvari za kuću vrlo visoke upotrebne vrednosti.

U Top Shop-u u Beogradu u našem tržnom centru, pronaći ćete ponudu brendova kao što su:

Dormeo – čuven po asortimanu za zdravo i udobno spavanje, kao što su dušeci, jastuci, jorgani, posteljina, pa čak i nameštaj, ali i stvari za najmlađe;

Delimano – uz aparate i posuđe iz njihovog asortimana strast kuvanja dovodi se na viši nivo, a kulinarske sposobnosti značajno unapređuju. Delimano spaja zdravlje sa gastronomskim užitkom i intrepretira ih kroz savremene i funkcionalne stvari za kuhinju, a njihova ponuda deo je Top Shop prodavnice u Beogradu;

Walkmaxx – ova linija orijentisana je na pružanje udobnosti prilikom hoda i držanje tela i kičme u pravilnom položaju. Konstantno donosi inovacije u polju obuće i nudi asortiman odlične obuće za sve prilike i polove, za sva godišnja doba.

Live Active i Wellneo – brend koji je orjentisan na fitnes i nudi stvari koje pomažu na putu ka zdravijem i aktivnijem životu. Najbolja oprema i rekviziti za sport i rekreaciju zahvaljujući ovom brendu mogu se pronaći u Top Shop prodavnici u Beogradu.

Kupujući u Top Shop prodavnici u Beogradu u BIG-u možete postati i član/ica čuvenog Kluba 5*, te steći dodatne mogućnosti za popuste, posebne poklone i ograničene ponude.

Ukoliko su vam bliži naši tržni centri u drugim gradovima u Srbiji, obradovaće vas činjenica da je Top Shop u Novom Sadu takođe deo BIG-a, kao i Top Shop u Kragujevcu i drugim centrima, pa ćete nas i ovde sa lakoćom pronaći!

TOP SHOP BEOGRAD – LOKACIJA I KONTAKT TELEFON PRODAVNICE

Ako želite da pogledate ponudu ove poznate prodavnice uživo, ili kupite proizvode koje nude, na listi Top Shop prodavnica u Beogradu pronaći ćete i dobro poznatu adresu – Višnjička 84, BIG Fashion tržni centar.

Top Shop lokacija prodavnice u beogradskom BIG centru je broj lokala: 114.

Kontakt Top Shop u Beogradu je: 011 40 44 737

Radno vreme Top Shop u Beogradu u BIG Fashion centru je: od 10 č do 22 č. Posetite Top Shop radnju u Beogradu i uživajte u fenomenalnom iskustvu šopinga stvari i aparata za kuću.

devojka-big