lines

Vitapur Beograd

Brend Vitapur je krovni brend kompanije i u okviru njega zastupljeni su najkvalitetniji proizvodi kućnog tekstila, dekorative, posteljina i jastuka izrađenih od prirodnih i inovativnih materijala poput bambusovih vlakana, svile, pamuka, mikrovlakana i tencela. Na tržištu Srbije brend Vitapur prisutan je od 2013. godine.

Kontakt informacije

1/150
trgovina-bigkaraburma@vitapur.rs
Radno vreme: 10-22h
Vitapur Beograd

Kontakt informacije

1/150
trgovina-bigkaraburma@vitapur.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Brend Hitex je široko rasprostranjen i veoma poznat brend na području bivše Jugoslavije pre svega vezan za zdravo spavanje. U okviru Hitex portfolia nudi se desetak glavnih linija dušeka izradjenih od pene, lateksa, džepičastih opruga i kombinacija materijala, različite visine, tvrdoće i karakteristika. Takođe u ponudi je i širok asortiman nadušeka, letvica-podnica za krevete kao i jastuka izrađenih od prirodnih materijala sa najnovijim tehnološkim rešenjima poput Coolgel-a, Canabia vlakana, 3D materijala.

Podbrend Vitapur Family nudi veliki izbor proizvoda za zdravo i udobno spavanje, proizvode za modernu kuhinju, kupatilo i dekorativne tekstilne proizvode za prijatnu atmosferu u vašem domu.

Brend Svilanit je 2018. proslavio jubilej 80 godina postojanja i dragulj je u našoj kruni sa izuzetnom širinom asortimana u delu kupatilskog i posteljnog programa (peškiri, prekrivači, bade mantili, posteljine…) namenjenog kako najširoj populaciji tako i specijalizovanim kupcima poput hotela, motela, bolnica, domova za negu, pansiona i sl.
Na tržištu Srbije brend Svilanit je prisutan preko 35 godina.

Posuđe brenda Rosmarino omogućava jedinstven pristup u pripremi obroka i do savršenstva se podudara sa najprirodnijim načinom kuvanja i pečenja u domaćoj kuhinji. Sa ovim posuđem sve je brže, jednostavnije i iznad svega zdravije – sa vrlo malo masnoće! Napredna tehnologija izrade posuđa od nerđajućeg čelika, livenog gvožđa, sa efektom vulkanskog kamena ili sa mineralnim premazom.

Proizvodi za putovanja brenda Scandinavia su visokog kvaliteta i veoma izdržljivi. Koferi, putne torbe i rančevi namenjeni su za daleka putovanja, jednodnevne ili višednevne izlete i za poslovna putovanja. Idealni su za sve generacije, jer su izuzetno moderni i praktični.

devojka-big