lines

Vitapur Beograd

Vitapur u Beogradu ima širok asortiman kvalitetnih proizvoda za ceo dom. Od proizvoda za bolji san, poput dušeka, jastuka i pokrivača, do posuđa i noževa za pripremu zdrave hrane. Ako želite da opremite svoj dom vrhunskim predmetima modernog dizajna – prodavnica Vitapur u Beogradu je pravo mesto za vas!

Kontakt informacije

1/150
trgovina-bigkaraburma@vitapur.rs
Radno vreme: 10-22h
vitapur-beograd-big-fashion-beograd-3

Kontakt informacije

1/150
trgovina-bigkaraburma@vitapur.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Vulkan – Svetski dan knjige

  Vulkan – Svetski dan knjige

  📚 Povodom Svetskog dana knjige, koji se obeležava 23. aprila, Vulkan knjižara vas daruje SJAJNIM POPUSTIMA! 📢 🗓️ Od 19. do 23. aprila u Vulkan knjižari možete ostvariti 20% popusta...

 • Happy jeans weekend. 👖

  Happy jeans weekend. 👖

  Popust od -20% na jeans farmerice iz kolekcije PL24. Čeka vas puno novih modela, a ukoliko vam je potrebna pomoć oko izbora na raspolaganju su vam naši jeans eksperti. Vidimo...

 • ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  Pronađite najslađe komade garderobe za prave male avanturiste na popustu do 30%! Akcija se ondosi na odabrane artikle iz prolećne kolekcije ’24 i važi od 19.04 do 19.05.2024. Posetite BEBAKIDS...

Pogledajte sve

Vitapur Beograd – proizvodi za bolji kvalitet života 

Vitapur je slovenačka kompanija, na tržištu Srbije prisutna od 2013. godine, koja se od  osnivanja vodi idejom da svojim kupcima ponudi najbolje proizvode, uz pomoć kojih će podići kvalitet života.

Sve za kuću u Beogradu možete nabaviti u našoj prodavnici, jer je ovo krovni brend u okviru kog se nalazi više proizvođača vrhunskih dodataka za dom.

Jedan od njih je Hitex, uz čiju liniju dušeka, naddušeka, letvica za krevete, kao i jastuka od prirodnih materijala sa najnovijim tehnološkim rešenjima, možete konačno mirno da se naspavate. Vitapur Family je podbrend koji takođe nudi proizvde za zdraviji san, ali i dekorativni tekstil, predmete za kuhinju i kupatilo.

Na polju kupatilskog i posteljnog programa – kompanija Svilant se izdvaja svojim iskustvom od preko 80 godina, koje uslovljava kvalitet širokog asortimana proizvoda. Zato je ovo dragulj ponude prodavnice Vitapur Beograd, koji je podjednako tražen među specijalizovanim kupcima, poput hotela, ali i najširom populacijom.

Vitapur akcije uz koje ćete kupovati sa zadovoljstvom

Prodavnica Vitapur Beograd redovno nudi sezonska sniženja, ali i specijalne ponude koji će olakšati vašu kupovinu. Prateći Vitapur akciju, dobićete priliku da kupite sjajne proizvode po značajno nižim cenama. 

Osim brendova koje smo već naveli, na specijalnim sniženjima su često i proizvodi drugih proizvođača koji su važan segment ponude Vitapur prodavnice u Beogradu.

Rosmarino posuđe, čija napredna tehnologija izrade omogućava jedinstveni pristup u pripremi obroka, takođe je deo asortimana koji povremeno možete pronaći po akcijskoj ceni. Ono je izrađeno od nerđajućeg čelika, livenog gvožđa, sa efektom vulkanskog kamena ili mineralnim premazom, zahvaljujući čemu se hrana sprema brže, jednostavnije i sa veoma malo masnoće!

Pored velikog izbora predmeta za kuću, u ovoj radnji, ali i u prodavnici Vitapur u Novom Sadu, pronaći ćete putni program brenda Scandinavia, namenjen svim osobama u potrazi za novim avanturama. Veoma izdržljivi koferi, putne torbe i rančevi odlični su za izlete i dalja putovanja, a zbog modernog dizajna odgovaraće svim generacijama.

Vitapur – kontakt, lokacija i radno vreme

Vitapur Beograd se nalazi na dobro poznatoj adresi – Višnjička 84, u sklopu tržnog centra BIG FASHION Beograd, u naselju Karaburma. 

Vitapur Karaburma ćete pronaći na prvom spratu tržnog centra, u lokalu 150, a kako biste se lakše snašli, možete pogledati mapu objekta i jednostavno pronaži željeni objekat.

Ako želite da nas pozovete i dobijete detaljnije informacije o bilo kojim nedoumicama koje imate – Vitapur kontakt telefon je 011 40 45 266.

Radno vreme je od 10h do 22h, a mi vas rado očekujemo u BIG-u!

devojka-big