lines

Vitapur Novi Sad

Vitapur u Novom Sadu u BIG tržnom centru je krovni brend kompanije, a u okviru njega su zastupljeni najkvalitetniji proizvodi za uređenje vašeg doma, a još od 2013. godine kada se pojavio na srpskom tržištu, ova kompanija je među glavnim izborima kupaca kada je dekor i uređenje kuće u pitanju. Vitapur u Novom Sadu u sklopu BIG tržnog centra je mesto gde ćete pronaći najkvalitetnije proizvode za uređivanje vašeg doma!

Kontakt informacije

Prizemlje / A12
Radno vreme: 10h - 22h
vitapur-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / A12
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Radnja Vitapur Novi Sad – opremite svoj dom u BIG tržnom centru 

U Vitapur radnji u Novom Sadu u tržnom centru BIG možete pronaći veliki broj proizvoda kućnog tekstila, dekorative, posteljina i jastuka, koji su izrađeni od prirodnih i invativnih materijala poput bambusovih vlakana, svile, pamuka, mikrovlakana i tencela. Sve za kuću u Novom Sadu što vam je potrebno možete pronaći u ovoj radnji!

U prodavnici Vitapur u Novom Sadu možete pronaći sve što vam je potrebno da opremite svoju spavaću sobu, kuhinju, dečiju sobu i kupatilo, a samo neki od brendova koje možete pronaći su Hitex (dušeci i jastuci), Svilanit (kupatilski i posteljni program), Rosmarino (posuđe i kuhinjski pribor) i Scandinavia (koferi i torbe). Vitapur u Beogradu je još jedna radnja koja će obogatiti vaš izbor kada su u pitanju proizvodi za kuću.

Vitapur akcije i sniženja – BIG Novi Sad

Vitapur Novi Sad često ima akcije i snižeja na određene proizvode, pa ćete uvek pronaći nešto po povoljnijoj ceni. Ne zaboravite na sva sezonska stiženja, a tu su i specijalne ponude koje možete proveriti na sajtu i u prodavnici!

Posetite Vitapur u Novom Sadu u BIG tržnom centru i opremite svoj dom najkvalitetnijim proizvodima!

Vitapur Novi Sad BIG – konktakt i lokacija

Vitapur prodavnica se nalazi u Novom Sadu u BIG tržnom centru, na adresi Sentandrejski put 11.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili tražite informacije, rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit, a Vitapur kontakt telefon je  021 2704 500.

Broj lokala je A12, a radno vreme Vitapur prodavnice je svakog dana od 10h do 22h. Posetite Vitapur u Novom Sadu u BIG tržnom centru i napravite od svog doma oazu mira!

devojka-big