lines

Vitapur Novi Sad

Vitapur u Novom Sadu u BIG tržnom centru je krovni brend kompanije, a u okviru njega su zastupljeni najkvalitetniji proizvodi za uređenje vašeg doma, a još od 2013. godine kada se pojevio na srpskom tržištu, ova kompanija je među glavnim izborima kupaca kada je dekor i uređenje kuće u pitanju. Vitapur u Novom Sadu u sklopu BIG tržnog centra je mesto gde ćete pronaći najkvalitetnije proizvode za uređivanje vašeg doma!

Kontakt informacije

Prizemlje / A12
Radno vreme: 10h - 22h
vitapur-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / A12
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Radnja Vitapur u Novom Sadu u BIG tržnom centru 

U Vitapur radnji u Novom Sadu u tržnom centru BIG možete pronaći veliki broj proizvoda kućnog tekstila, dekorative, posteljina i jastuka, koji su izrađeni od prirodnih i invativnih materijala poput bambusovih vlakana, svile, pamuka, mikrovlakana i tencela. Sve za kuću u Novom Sadu što vam je potrebno možete pronaći u ovoj radnji!

U prodavnici Vitapur u Novom Sadu možete pronaći sve što vam je potrebno da opremite svoju spavaću sobu, kuhinju, dečiju sobu i kupatilo, a samo neki od brendova koje možete pronaći su Hitex (dušeci i jastuci), Svilanit (kupatilski i posteljni program), Rosmarino (posuđe i kuhinjski pribor) i Scandinavia (koferi i torbe). Vitapur u Beogradu je još jedna radnja koja će obogatiti vaš izbor kada su u pitanju proizvodi za kuću.

Vitapur akcije i sniženja – BIG Novi Sad

Vitapur u Novom Sadu u BIG tržnom centru često ima akcije i snižeja na određene proizvode, pa ćete uvek pronaći nešto po povoljnijoj ceni. Ne zaboravite na sva sezonska stiženja, a tu su i specijalne ponude koje možete proveriti na sajtu i u prodavnici!

Posetite Vitapur u Novom Sadu u BIG tržnom centru i opremite svoj dom najkvalitetnijim proizvodima!

Vitapur Novi Sad BIG – Lokacija i kontakt

Vitapur se nalazi u Novom Sadu u BIG tržnom centru, na adresi Sentandrejski put 11.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili tražite informacije, možete pozvati Vitapur na kontakt telefon 021 2704 500, rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit!

Broj lokala je A12, a radno vreme je svakog dana od 10h do 22h. Posetite Vitapur u Novom Sadu u BIG tržnom centru i napravite od svog doma oazu mira!

devojka-big