lines

Proteini.si Beograd

Proteini Beograd su postali prepoznatljiv, pouzdan i verodostojan partner svima koji traže kvalitetnu sportsku ishranu i dodatke ishrani po povoljnim cenama. Brend Proteini.si specijalizovan je za prodaju sportske ishrane i dodataka ishrani, ali je i mnogo više od toga i ima misiju da postane ambasador zdravog i sportskog načina života.

Kontakt informacije

L 145
belgrade.big@proteini.si
Radno vreme: 10-22h
proteini-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

L 145
belgrade.big@proteini.si
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Proteini Beograd – prodaja proteina u BIG FASHION-u

Prodavnica Proteini.si Beograd približila je sportsku ishranu široj populaciji, koja se profesionalno ili rekreativno bavi sportom.

Ono što Protein shop Beograd razlikuje od postojećih distributera sportske ishrane je što kupcima nude ubedljivo najveći izbor najkvalitetnijih sportskih suplemenata. Za kratko vreme naš Protein shop posao je sinonim zdravog, sportskog i zadovoljnog načina života.

Posetite Proteini.si u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru i uz iskusne prodavce, bilo da ste rekreativni sportista ili profesionalac, pronađite idealne suplemente koji će vam pomoći da za kratko vreme postignete najbolje rezultate!

Prodaja proteina Beograd – Proteini.si lokacije i radno vreme

Radno vreme Proteini Beograd prodavnice proteina isto je kao i vreme rada ostalih sportskih radnji u Beogradu: od 10h – 22h tokom cele godine!

Lokacija Proteini.si radnje je na adresi Višnjička 84 na prvom spratu BIG FASHION tržnog centra u Beogradu, a broj lokala u kom se nalazimo je 145, za lakše snalaženje pogledajte mapu objekta!

devojka-big