lines

Luna Kragujevac

Modna kuća LUNA nastala je 1990. godine u Požarevcu, a danas, posle više od četvrt veka uspešnog poslovanja, jedan je od lidera u tekstilnoj industriji Srbije i regiona – kompanija koja je razvila stabilan poslovni sistem sa tehnološki opremljenim proizvodnim pogonom površine 3000m2 i lancem sopstvenih radnji i franšizom. U poslednjih šest godina LUNA je utrostručila broj svojih maloprodajnih objekata širom Srbije, istovremeno uvodeći brend i na tržišta EU. Mnogobrojne nagrade i priznanja govore o velikoj posvećenosti kupcima i razvoju brenda, ali i o odnosu kompanije prema zaposlenima, zasnovanom na dubokom poverenju i društveno odgovornom poslovanju.

Kontakt informacije

0/168
shop.kragujevac@fashion-luna.com
Radno vreme: 10-22h
luna-kragujevac-big-fashion-kragujevac-1

Kontakt informacije

0/168
shop.kragujevac@fashion-luna.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Automatski nacrt

    CENE ZA MEDALJU!

    Unapredite svoje iskustvo praćenja najvažnijeg sportskog događaja godine, dok uživate u vrhunskoj tehnologiji. Posetite Gigatron u periodu od 15. 7. do 10. 8. i iskoristite cene za medalju! 🥇

Pogledajte sve

Reč je o sofisticiranoj poslovnoj eleganciji, bez strogih pravila, drugačijih krojeva, vrhunske izrade posvećene svakom detalju. Bez mnogo lutanja u stilu, našim kupcima nudimo kvalitetnu i udobnu žensku garderobu koju mogu kombinovati u različitim prilikama, ali i sezonama. Ipak, to nije ograničavajući faktor kad je kreativnost u pitanju, o čemu govori bogat asortiman LUNA modela, a neki od njih postali su i zaštitni znak naše kompanije i brenda.

Prolećne i letnje kolekcije uvek su asocijacija na lepršave haljine laganih materijala, dok su obeležje zime čuveni LUNA kaputi različitih krojeva i dezena. Svaku sezonu prate i ženski kompleti, pantalone, bluze, suknje, mantili, aksesoar uvek u novom ruhu, uz nezaobilaznu udobnost i kvalitet.

LUNA kreira modele koji prate duh i ritam savremene žene, njen senzibilitet i njene potrebe, a LUNA modele nose dame sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, dame koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!

LUNA vizija je da prva pomisao svake uspešne poslovne žene na kvalitetnu i udobnu garderobu bude pomisao na – LUNU!

devojka-big