lines

Picador Kragujevac

Cafe & Restaurant Picador- Oseti ukus specijaliteta špansko- mediteranske kuhinje u prvom coffe, meat and sweets koncept restoranu u BIG FASHION Kragujevac šoping centru.

Očekuju vas specijaliteti špansko-mediteranske kuhinje, topla i hladna predjela, sendviči, supe i čorbe, salate, glavna jela, dezerti, koji će ispuniti sva očekivanja sladokusaca. Od glavnih jela izdvajamo Pileći, Svinjski, Ćureći, Juneći, Orijentalni i Morski picador, kao i Vatreni mix. Uz to, tu je i naša Picador preporuka jela nazvanih po španskim gradovima. Od dezerata u ponudi je Čokoladni tart sa prelivom od jagode, Matador krema, Čokoladni sufle, sladoled, ali i španske palačinke.

Kontakt informacije

1/202 F
picador.kragujevac@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
picador-kragujevac-big-fashion-kragujevac-3

Kontakt informacije

1/202 F
picador.kragujevac@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Za naredne generacije – no planet b!

    Za naredne generacije – no planet b!

    Fokusirana na održivost, nova kooperaciona marka kompanije dm pomirila je efikasan način upotrebe resursa i atraktivni dizajn pakovanja od reciklirane plastike. Apciklaža, unapređeni vid recikliranja, pretvara sastojke namenjene za bacanje...

  • Predstavljamo vam 2500 PUFFS LUX!

    Predstavljamo vam 2500 PUFFS LUX!

    Ultimativni uređaj 2500 PUFFS LUX ima dug vek trajanja baterije i veoma je lak za upotrebu. Ono po čemu se razlikuje od svih ostalih jednokratnih modela su filteri kojih ima...

Pogledajte sve

Konsultujući najveće svetske stručnjake, zajedno sa nekim od najboljih italijanskih barista, a uz pomoć jedne od najvećih kompanija za distirbuciju kafe u Evropi, kreirali smo sopstveni brend profesionalne esspreso kafe “Picador“. Osim standardnog esspresa, ljubiteljima ovog toplog napitka nudimo, između ostalog, i Cuban esspreso, Macchiato, Cafee latte, Espresso freddo, Affogato i Espresso Martini.

Pored toga, kreirali smo i sopstveni brend belog vina “Picador House Wine“, koje je oduševilo i mnoge somelijere, pa verujemo da će isputniti i vaša očekivanja.
U ponudi su i čajevi, frapi i tople čokolade, sveže ceđeni, gazirani i negazirani sokovi, tradicionalni kokteli spremljeni po originalnoj recepturi, ali i brojni drugi alkoholni i bezalkoholni napici.

devojka-big