lines

Picador Kragujevac

Cafe & Restaurant Picador- Oseti ukus specijaliteta špansko- mediteranske kuhinje u prvom coffe, meat and sweets koncept restoranu u BIG FASHION Kragujevac šoping centru.

Očekuju vas specijaliteti špansko-mediteranske kuhinje, topla i hladna predjela, sendviči, supe i čorbe, salate, glavna jela, dezerti, koji će ispuniti sva očekivanja sladokusaca. Od glavnih jela izdvajamo Pileći, Svinjski, Ćureći, Juneći, Orijentalni i Morski picador, kao i Vatreni mix. Uz to, tu je i naša Picador preporuka jela nazvanih po španskim gradovima. Od dezerata u ponudi je Čokoladni tart sa prelivom od jagode, Matador krema, Čokoladni sufle, sladoled, ali i španske palačinke.

Kontakt informacije

1/202 F
picador.kragujevac@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
picador-kragujevac-big-fashion-kragujevac-3

Kontakt informacije

1/202 F
picador.kragujevac@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Konsultujući najveće svetske stručnjake, zajedno sa nekim od najboljih italijanskih barista, a uz pomoć jedne od najvećih kompanija za distirbuciju kafe u Evropi, kreirali smo sopstveni brend profesionalne esspreso kafe “Picador“. Osim standardnog esspresa, ljubiteljima ovog toplog napitka nudimo, između ostalog, i Cuban esspreso, Macchiato, Cafee latte, Espresso freddo, Affogato i Espresso Martini.

Pored toga, kreirali smo i sopstveni brend belog vina “Picador House Wine“, koje je oduševilo i mnoge somelijere, pa verujemo da će isputniti i vaša očekivanja.
U ponudi su i čajevi, frapi i tople čokolade, sveže ceđeni, gazirani i negazirani sokovi, tradicionalni kokteli spremljeni po originalnoj recepturi, ali i brojni drugi alkoholni i bezalkoholni napici.

devojka-big