lines

Sport Vision Kruševac

Sport Vision zastupnik je renomiranih brendova Champion, Ellesse, Umbro, Lonsdale i mnogih drugih. Takođe je i partner vodećih svetskih sportskih brendova Nike, Adidas, Under Armour, New balance, Reebok čiji proizvodi se mogu naći u 150 maloprodajnih objekata kompanije. Sport Vision je moderna kompanija koju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja i od svog osnivanja je tržišno orijentisana sa prepoznatljivim brandovima. Brzo reagovanje na tržišne zahteve i profesionalani odnos prema potrošačima i partnerima svrstali su Sport Vision u kompaniju kojoj se veruje. Sport Vision aktivno ulaže u razvoj sporta i mladih sportista.

Kontakt informacije

P85
megastore.krusevac@sportvision.rs
Radno vreme: 10-22h
sport-vision-krusevac-big-krusevac-5

Kontakt informacije

P85
megastore.krusevac@sportvision.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • DO ČAK 50% POPUSTA u SPORT VISION prodavnici!

  DO ČAK 50% POPUSTA u SPORT VISION prodavnici!

  DO ČAK 50% POPUSTA na najveći izbor sportskih brendova i trendova za sport i rekreaciju: Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Columbia, North Face i još mnogi drugi… Iskoristite...

 • Do 30% popusta na fudbalski asortiman!

  Do 30% popusta na fudbalski asortiman!

  MESEC U ZNAKU FUDBALA! Iskoristite do cak 30% popusta na fudbalski asortiman eminentnih sportskih brendova Nike,Adidas,Umbro. Samo u Sport Vision prodavnici od 14.11. do 4.12.2022. godine. Vidimo se!

 • Black Week Akcija u CCC-u!

  Black Week Akcija u CCC-u!

  Black Week Akcija u CCC-u! U periodu od 23. do 28.novembra, ostvarite čak -30% popusta na novu kolekciju. Iskoristite popuste koje ste čekali cele godine u CCC prodavnici.

Pogledajte sve