lines

Cinestar Pančevo

STORIJA

Brend CineStar svoje početke beleži još davne 1948. godine, kada je kompanija Kieft & Kieft Filmtheater GmbH otvorila svoj prvi klasični bioskop u Lübecku u Nemačkoj. Nakon više od četiri decenije rada, 1993. godine otvaraju svoj prvi multipleks u Nemačkoj i započinju sa širenjem po celoj Evropi. Nekad mala porodična kompanija Kieft & Kieft je danas deo CineStar grupe – sa više od 100 multipleksa u više evropskih zemalja.

 

Kontakt informacije

C53
Radno vreme: "Radnim danom 17h do 22:30h Vikendom: 11h do 23h"
cinestar-pancevo-big-pancevo-1

Kontakt informacije

C53
Radno vreme: "Radnim danom 17h do 22:30h Vikendom: 11h do 23h"
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • 🧡BAUSCH + LOMB AKCIJA🧡

  🧡BAUSCH + LOMB AKCIJA🧡

  Fantastične vesti za sve naše posetioce! Uz svaku kupovinu ULTRA sfernih kontaktnih sočiva u @DIOPTA radnji u našem centru, na poklon dobijate bliser iste dioptrije i BioTrue rastvor od 60ml...

 • Đak poklanja 4000 popusta

  Đak poklanja 4000 popusta

  Đak Sport ti pruža fantastičnu ponudu! Poseti nas u radnji u našem centru jer kako da odoliš poklon popustu od 4000 rsd. za kupovinu bilo koje jakne ili cipela za...

 • Do 50% popusta u Planeta Sport prodavnicama

  Do 50% popusta u Planeta Sport prodavnicama

  Hej, poseti Planeta Sport prodavnicu u našem centru i iskoristi do 50% popusta na KOMPLETNU NOVU KOLEKCIJU JESEN/ZIMA, na drugi jeftiniji artikal.🔝 Akcija traje do 25. decembra, zato požuri i...

Pogledajte sve

CINESTAR SRBIJA

Kompanija Blitz-CineStar 2015. godine otvara prvi multipleks u Srbiji, CineStar Pančevo sa 4 bioskopske sale ukupnog kapaciteta od 483 sedeća mesta.

Danas, u Srbiji CineStar ima 18 bioskopskih sala sa gotovo 2.400 sedećih mesta.

CINESTAR – NAJVEĆI I VODEĆI BIOSKOPSKI PRIKAZIVAČ U REGIJI

Kompanija Blitz-CineStar u Srbiji je deo CineStar grupe u regionu koja broji ukupno 21 CineStar multipleks, 132 bioskopske sale i preko 21.000 sedišta, što čini CineStar najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regionu.

STANDARDI – BIOSKOPI S PET ZVEZDICA

Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi opremljeni prema najsavremenijim tehnologijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima i standardima. CineStar u Srbiji publici nudi najsuperiornije bioskopske formate: 4DX, RealD 3D digitalnu tehnologiju, eXtreme dvorane i 3D zvuk. Gigantska „Wall to Wall“ i „Floor to Ceiling“ filmska platna, amfiteatarski raspored sedišta, vrhunski zvučni sistem Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, neke su od najvažnijih karakteristika superiornosti CineStar multipleksa.

NAŠA VIZIJA

Biti najbolji i najveći bioskopski lanac u regiji koji će biti standard i merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – posetiocima prvi izbor za bioskop, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

NAŠA MISIJA

Pružiti svakom posetiocu najbolju vrednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo i omogućiti uvek najbolji i najveći izbor filmova, u tehnološki superiornim dvoranama i najudobnijim sedištima, uvek konstantan kvalitet bioskopa s pet zvezdica. Vrednosti na kojima zasnivamo naš dugogodišnji uspeh su kvalitet, uslužnost, poverenje, inovativnost i razumevanje potreba naših posetilaca.

Obožavamo film… i baš zato smo bioskopi s pet zvezdica!

devojka-big