hero

🎡 TOČAK POKRENI ZA ŠKOLU SE OPREMI! 1-3. septembar 🎡

BIG-KS_Back-to-school-v7_880x542

Dragi naši, od 1. do 3. septembra očekuje vas Točak sreće u #BIGFASHIONKragujevac centru! Zavrtite točak i opremite svoje mališane za novu školsku godinu. 📚

💸 Obavite kupovinu u vrednosti od 3.000 dinara i više u BIG FASHION Kragujevac centru i ostvarite pravo da zavrtite #TočakSreće.

Ne propustite dane dobrog šopinga, brojnih popusta u omiljenim radnjama i odlične zabave u #BIGFashion Kragujevac centru!

❗ VAŽNE NAPOMENE ❗

* Pravo da učestvuju u aktivaciji imaju posetioci „BIG FASHION Kragujevac“ centra koji tokom trajanja aktivacije naprave račun u iznosu od 3.000 RSD i više.

* Dostavljeni fiskalni računi se ne mogu sabirati i kupovina mora biti obavljena 01-03.septembra.

* Pokloni se mogu preuzeti na promotivnom pultu isključivo tokom  trajanja aktivacije,  u periodu 16-20h na dan 01. septembar i u periodu 12-18h tokom vikenda 02-03. septembar.

* Svaki posetilac koji je ostvario zahtevane uslove iz ove aktivacije, u periodu pre isteka zaliha poklona, ostvaruje pravo na samo jedan nasumičan poklon koji se istakne na Točku sreće, bez obzira na broj puta

koji je uspešno ostvario sve uslove iz ove aktivacije.

* Lica zaposlena u maloprodajnim objektima u okviru šoping centra „BIG FASHION Kragujevac“ nemaju pravo učešća u aktivaciji.

* Računi iz kioska, menjačnice i supermarketa ne mogu da učestvuju u aktivaciji.

Listu popusta pogledajte na linku a celokupan pravilnik možete pogledati na linku 

 

⏰KADA: 1-3. septembar;  petak 16-20h, subota i nedelja 12-18h

📍GDE: atrijum BIG FASHION Kragujevac centra