hero

Najbolji muški satovi – vodič za odabir muških satova

Najbolji muški satovi – vodič za odabir muških satova

Muški satovi su verovatno omiljeni aksesoar jačem polu, a svakako su i onaj koji najčešće nose. Muškarci kojima su satovi svakodnevni deo autfita, imaju posebnu vezanost za njih, a neretko se u njih i odlično razumeju.

Ako upravo tražite sat koji ćete kupiti sebi ili dragom muškarcu na poklon – sjajno, jer sa ovakvim poklonom šanse za grešku su minimalne! Iako je ručni sat klasičan izbor kome će se svako obradovati, da bi zaista bio “pun pogodak”, neophodno je da odaberete što bolji i kvalitetniji časovnik sa kojim ćete zaista biti zadovoljni.

Najbolji muški satovi uglavnom iziskuju i izdvajanje velikih svota novca, pa predstavljaju i svojevrsnu investiciju. No, dobar ručni sat, uz pravilno održavanje i brigu, može da traje decenijama, a nije redak slučaj da se u porodicama nasleđuje i vekovima.

Ukoliko ste upravo u potrazi za kvalitetnim satom, u nastavku teksta čeka vas spisak najboljih muških satova koji će vam pomoći da napravite najbolji izbor. U BIG tržnim centrima dostupan je veliki izbor prodavnica nakita i satova, pa ćete lako pronaći najbolji sat i obaviti sjajnu kupovinu!

U nastavku teksta saznajte koji su najbolji brendovi muških satova različitih klasa, a svaki od njih pronaći ćete u svim, ili nekom od naših BIG tržnih centara.

A koji su to najpopularniji, a ujedno i najbolji muški satovi?

Evo predloga od 5 satova za muškarce sa kojima nema greške!

G-Shock MT-G – najbolji muški sat za ljubitelje sportskog stila

Ako muškarac kome namenjujete poklon ima sportski stil oblačenja, ili je pobornik ležerne sportske elegancije – sa dobrim G-Shock satom ne možete da pogrešite. G-Shock ručni sat je osvojio srca ljubitelja časovnika iz celog sveta. On je izuzetno nosiv u najrazličitijim prilikama i sa raznovrsnim odevnim kombinacijama.

Ono što je karakteristično za ovaj ručni sat i izdvaja ga u odnosu na druge, jeste izuzetna otpornost na spoljne faktore i različita oštećenja. Zapravo, G-Shock je najotporniji sat prema Ginisovoj knjizi rekorda. Ovaj ručni sat je na testu prošao bez ogrebotine čak i kada je kamion prešao preko njega! G-Shock je i vodootporan na dubini do 200 m, a njegov izgled je vrlo karakterističan pa privlači pažnju.

Watch prodavnica satova u Beogradu u BIG tržnom centru najbolja je destinacija za kupovinu G-Shock sata, mada su ovi satovi toliko popularni da ćete ih sigurno pronaći i u drugim prodavnicama u BIG centrima širom Srbije. G-Shock satove pronaći ćete u širokom cenovnom rangu, a njihove cene kreću se od 150€ pa sve do 1000€, zavisno od funkcionalnosti koje nude i drugih faktora.

Najbolji muški satovi – vodič za odabir muških satova

Revue Thommen – najbolji satovi bez roka trajanja

Ako ste spremni da uložite i nabavite sebi ručni sat koji nikada neće izaći iz mode, Reveu Thommen je odličan izbor!

Model 16060.2152 izdvaja se upečatljivim dizajnom, na kome se prepliću elegantna svetla boja čelika sa zlatnom bojom.

Upečatljiv, a opet jednostavan, sa velikim prikazom datuma, ovaj prefinjeni model sata odgovaraće svakom ljubitelju časovničarstva. U satu se nalazi manufakturni mehanizam kataloške oznake J3552 sa rezervom snage od približno 40h.

Poklopac kućišta je providan, dok se na krunici sata nalazi logo brenda, diskretno otisnut. Staklo sata poseduje antireflektivni premaz tako da omogućuje odličnu preglednost brojčanika i čitljivost sata. Materijal kućišta je kvalitetan čelik.

Ovaj sat možete pogledati i probati u BIG-u. Berić prodavnica satova u Beogradu ga ima u svojoj ponudi. Ovaj sat u Beogradu u BIG-u će vas koštati oko 500.000 RSD, ali kao što smo napomenuli – vredi ulaganja, i to će vam reći svaki poznavalac časovničarstva.

Uz dobro održavanje i savesno korišćenje, Revue Thommen 16060.2152 će se nasleđivati kroz generacije u vašoj porodici!

RADO HyperChrome – elegantan, a upečatljiv

U Bomar prodavnici u Beogradu čeka vas RADO HyperChrome, najbolji sat za sve koji traže “Švajcarca” koji će se isticati i privlačiti pažnju u svakoj prilici. Model ​​R32029152 pripada istom cenovnom rangu kao prethodno naveden sat, a za razliku od njega, kućište mu nije metalno već je izrađen od odlične HIGH-TECH kermike.

Ako se pitate zbog čega dok ga opisujemo koristimo izraze poput “upečatljiv” ili “istaknut”, za to je zaslužan njegov dizajn, koji je zaista nemoguće ne primetiti. Dijamanti koji se nalaze na prstenu kućišta su i jedan od razloga visoke vrednosti ovog sata. Ako za vas najlepši muški sat znači – sat koji će svi primetiti, ali čiji dizajn prati i vrhunski kvalitet – imamo pobednika.

Pronađite RADO HyperChrome u Bomaru u BIG-u!

Casio Vintage – najlepši muški satovi za sve koji žele da budu u trendu

Bomar u Novom Sadu i Beogradu nudi i moderne, a povoljne ručne časovnike, među kojima je i sat koji prethodnih godina važi za najmoderniji izbor – Casio Vintage.

Prefinjeni detalji, uz originalni dizajn, čine svaki CASIO sat iz Vintage kolekcije pravim kultnim modnim dodatkom. Ovi muški satovi srednje klase dostupni su u različitim materijalima i bojama i apsolutno uniseks od svog početka, takođe su popularni jer se lako uklapaju sa bilo kojom vrstom modnog stila.

Ako ste muškarac kome je važno da bude u trendu, ali ne po svaku cenu, već drži i do toga da ono što nosi bude i kvalitetno – kvarcni Casio Vintage je najbolji sat za vas!

Ovaj ručni sat ima funkcije kao što su: alarm, dani u nedelji, datum, doba dana, hronograf i tajmer, pa će, osim moderan, biti i funkcionalan aksesoar koji ćete rado nositi svuda sa sobom.

Claude Bernard Classic Automatic – najbolji muški sat za obožavaoce klasike

Poklon dućan prodavnica u Novom Sadu obradovala je obožavaoce ručnih časovnika sjajnom ponudom brenda Claude Bernard.

Ovaj brend je jedan od retkih preostalih nezavisnih proizvođača švajcarskih satova, koja proizvodi kvart i mehaničke satove u svojoj fabrici u ovoj zemlji.

Claude Bernard Classic Automatic Open Heart je ručni sat koji kombinuje klasiku sa modernim mehanizmom i detaljima koji ga izdvajaju od drugih časovnika. Njegovo, naizgled potpuno klasično kućište i kožna narukvica, stvaraju privid jednostavnosti. Međutim, monotoniju razbija krug koji se nalazi u sredini ovog ručnog časovnika i otkriva mehanizam.

Ako želite ručni sat koji će vas služiti dugo, neće izaći iz mode, a moći ćete da ga nosite na poslovnom sastanku, ali i u večernjem izlasku sa prijateljima – ovo je najbolji sat za vas!

Seiko Chronograph – najpopularniji muški satovi za ljubitelje funkcionalnosti

Watch prodavnica satova u Beogradu predstavlja oazu za ljubitelje elegantnih i funkcionalnih satova. Jedan od dragulja njihove ponude je Seiko Chronograph – elegantni japanac poznat po svojoj otmenosti.

Ovaj sat s razlogom upada u grupu “najbolji muški satovi” ne samo jer pleni svojom pojavom, već i funkcionalnostima koje pruža. Izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, kućište Seiko sata je izuzetne izdržljivo, dok crni brojčanik sa sportskim detaljima dodatno naglašava dinamičnost ovog modela.

Hronografske funkcije koje poseduje Seiko Chronograph omogućavaju precizno merenje vremena, čineći ga idealnim za ljubitelje sportskih aktivnosti.

Balmain Classic R – najbolji satovi za muškarce koji vole luksuz

U Bomar prodavnici u Beogradu možete pronaći Balmain Classic R. Elegantan i sofisticiran sat koji odražava prepoznatljiv stil brenda Balmain. Ovaj model spaja klasični dizajn sa modernim elementima, pružajući vlasniku ne samo precizno vreme, već i izjavu stila.

Sa svojim čistim linijama i minimalističkim dizajnom, Balmain Classic R odiše elegancijom i suptilnim luksuzom. Kućište od nerđajućeg čelika pruža satovima Balmain izuzetnu izdržljivost, dok se na brojčaniku ističe jednostavan, ali efektan raspored kazaljki.

Balmain Classic R je idealan izbor za svakodnevno nošenje ili za posebne prilike, dodajući notu elegancije i sofisticiranosti bilo kojoj odevnoj kombinaciji.

Fossil JR1401 Nate Chronograph – najbolji muški sportski satovi

U Watch prodavnici satova u Beogradu možete naći Fossil JR1401 Nate Chronograph. Muški sat koji pleni svojom markantnom pojavom i funkcionalnošću. Ovaj model ističe se svojim sportskim dizajnom i impresivnim hronografskim funkcijama, čineći ga idealnim izborom za aktivne i moderno orijentisane muškarce.

Kućište od nerđajućeg čelika daje satu Fossil JR1401 Nate izuzetnu izdržljivost i robusnost, dok crni brojčanik s detaljima sive boje dodaje dozu dinamičnosti i atraktivnosti. Hronografske funkcije omogućavaju precizno merenje vremena, čineći ovaj sat praktičnim i funkcionalnim za svakodnevnu upotrebu.

Sa svojim modernim izgledom i sportskom elegancijom, Fossil JR1401 Nate Chronograph lako se uklapa u različite odevne kombinacije, od casual do formalnih prilika.

Fossil JR1401 Nate Chronograph je simbol savremenog luksuza i funkcionalnosti, pružajući spoj izvanrednog dizajna i praktičnosti.

Uživajte u kupovini i odabiru novog merača vremena i nosite ga sa uživanjem!