lines

Poklon dućan Novi Sad

Poklon Dućan je kuća finih poklona, satova i nakita koja Vam pruža vrhunsku uslugu, koju prate kvalitetni proizvodi, prijatan ambijent i profesionalno osoblje koje će Vam pomoći da odaberete idealan poklon za Vas ili Vama drage osobe. Naš odabir ručnih satova obuhvata otmene komade muških i ženskih satova Vostok Europe, Claude Bernard, Edox, Hanowa Swiss, Paul Hewitt, Lotus, Girl Only…Ništa Vas ne čini da se osećate i izgledate lepše kao pažljivo odabran komad nakita, kao što je Oliver Weber sa Swarovski kristalom, Majorica Biseri, Chrysalis nakit sa značenjem, Lotus Style nakit od hirurškog čelika ili srebrna kolekcija Lotus Silver. Istražite kolekciju satova i nakita i pronađite idealan komad za sebe i stil koji negujete uz specijalne pogodnosti. Više o našem brendu saznajte na https://poklonducan.rs.

Kontakt informacije

Prizemlje / B32a
Radno vreme: 10h - 22h
Poklon dućan Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / B32a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve