hero

Poklon za odlazak u penziju – evo šta kupiti za ovaj važan datum

Poklon za odlazak u penziju – evo šta kupiti za ovaj važan datum

Neko mu se raduje, neko baš i nije presrećan, ali je odlazak u penziju svakako važna životna prekretnica i veliki dan za svakoga.

Kraj jedne ere, uspešne karijere, što svakako vredi proslaviti, ali i zaliti. Naravno, svaka proslava ili čestitanje budućem penzioneru ne može biti praznih ruku.

Ne budite škrti i vama bliskoj osobi koja navršava radni vek i ulazi u jedno novo, mirnije i spokojnije doba, poklonite nešto vredno i sentimentalno.

Imamo odlične ideje za poklon za penziju muškarcu ili dami u vašoj okolini. Pored toga, vaši BIG šoping centri širom zemlje jesu i savršeno mesto za šoping, tako da ćete jelte, sve naše ideje moći da realizujete jednom posetom vama najbližem BIG-u.

Evo šta pokloniti za odlazak u penziju!

Ručni sat – idealan poklon za odlazak u penziju

Razmišljajući o tome koliko traje radni vek u poređenju sa životnim, dolazimo do zaključka da je upravo ovo naše najvažnije doba. Jednom kada prođe, sigurno je da ćemo želeti da ga se sećamo sa radošću i spokojem.

Ukoliko želite da nekome poklonite nešto vredno, što će mu ujedno lako evocirati lepe uspomene iz prošlih dana, postoji li bolji poklon za ispraćaj u penziju nego što je to kvalitetan ručni sat?

Pored materijalne, donosi izuzetno vrednu simboličku vrednost. Iako vreme neminovno prolazi, uspomene ostaju, pa neka svaki pogled na sat bude trenutak sećanja na lepe dane ili možda pogled u budućnost i sve ono što vašeg novog penzionera lepo očekuje.

Posetite prodavnice satova u Beogradu i Novom Sadu, kao i drugim gradovima gde se nalaze naši šoping centri i pronađite model koji će biti vredan i originalan poklon za penziju.

Berić satovi u Beogradu, kao i mnoge druge radnje u BIG Fashion šoping centru nude vrhunsku ponudu modela pouzdanih brendova.

Bilo da vam je potreban poklon za penziju muškarcu ili dami, ručni satovi nose bezvremensku vrednost i uvek su odlična opcija.

Zlatna ogrlica ili narukvica – savršen poklon za odlazak u penziju za žene

Poklon za odlazak u penziju – evo šta kupiti za ovaj važan datum

Kupovina poklona nekada zaista može biti pravo mučenje. Smišljaj ideje, daj preporuke i na kraju opet ništa. Kod svake ideje se može naći neka mana…zar ne?

Ili ipak nije tako. Nekada se prosto trebamo vratiti na fabrička podešavanja i spustiti na zemlju. Šta je to što nikada ne gubi vrednost, lepo je na oko i nosi se u elegantnim prilikama uz omiljenu haljinu?

Odgovor je naravno kvalitetan nakit od pravog žutog ili belog zlata. Ne postoji osoba koja se neće složiti da ovo nije prigodan poklon za odlazak u penziju za dame, a ne postoji dama koja se neće oduševiti ovakvim poklonom, posebno kada uzmemo u obzir koja je prilika u pitanju.

I opet, kao i uvek, imamo više opcija za vas. Odlučite se za prodavnice nakita i aksesoara u Novom Sadu, Beogradu ili drugim gradovima gde se nalaze naši šoping centri i pronađite idealan poklon za penziju za dame.

Bilo da je vaš odabir Pandora u Novom Sadu, možda Berić ili neka druga radnja, sigurni smo da ćete pronaći baš ono što tražite. Posetite BIG u Novom Sadu!

Televizor sa mnogo, mnogo inča – idealan poklon za penzionere ljubitelje sporta

Složićemo se da u našem okruženju postoji izuzetno veliki broj ljubitelja sporta, koji sa pravim ushićenjem prate uspehe svih naših sportista, ali i svojih omiljenih timova iz Premijer lige u fudbalu, NBA lige u košarci, itd…

Srbija je oduvek bila zemlja sporta i tu nema šta mnogo da se doda. A svaki budući penzioner kako okolnosti nalažu, nakon svog formalnog dela radnog veka, ima mnogo više slobodnog vremena.

Vaš tata ili deka će sada na miru moći da isprati sve ono sportske događaje za koje nekada prosto nije imao vremena. I tu mu naravno ništa ne možete zameriti. Čak suprotno, učinite mu ovaj novi životni period mnogo lepšim i kupite mu televizor sa najviše moguće inča za dnevni boravak.

Da budemo potpuno iskreni, sigurni smo da će i supruga imati svojih “5 minuta” za omiljenu seriju. Tako da smo vam rešili “dve muve jednim udarcem”.

A šta drugo predložiti kada je savremena tehnologija u pitanju, nego Gigatron u Beogradu? Naravno, i druge prodavnice elektronike u Beogradu i Novom Sadu u našim šoping centrima imaju širok asortiman svih uređaja, tako da su i to radnje koje svakako ne treba propustiti kada se traže pokloni za penzionere i druge prilike.

Putovanje o kome su oduvek sanjali – pravi pokloni za penzionere

Kada na red dođu originalni pokloni za odlazak u penziju, mnogo je ideja koje dolaze u obzir. Međutim, da li vam je nekada palo na pamet da bliskoj osobi koja se penzioniše poklonite putovanje o kome tako dugo mašta?

Činjenica je da su ovakve ideje za poklon za odlazak u penziju one koje zahtevaju veći novčani izdatak. Kako su toga svi svesni, možda bi bila dobra ideja da okupite više članova porodice ili prijatelja, sakupite novac i da ovo bude vaš zajednički poklon.

Svako od nas na svom spisku ima nekoliko dalekih destinacija do kojih želi doći, ali nekada prosto životne okolnosti to ne omoguće. Neka to bude baš nakon odlaska u penziju kada se ima i više vremena i slobode za sve.

Vrhovi Južne Amerike, gradovi u Kini, safari u Africi ili pak letovanje na Maldivima, ostavljamo vama da odlučite.

Ono što mi možemo ponuditi jeste veliki broj prodavnica odeće u Beogradu i Novom Sadu i drugim gradovima gde su naši šoping centri. Sigurno je da će putovanje na daleku destinaciju zahtevati i puno garderobe, pa tako kvalitetna jakna može biti dodatni poklon za odlazak u hladnije krajeve, dok će elegantnija haljina ili sako biti savršeni kao izbor odevne kombinacije za romantičnu večeru pored mora.

Sve za kuću što im može biti potrebno

Za odlazak u penziju poklon ne mora uvek biti senzacionalan. Odgovor nekada prosto leži u jednostavnosti i praktičnosti. Prilikom sledeće posete njihovom domaćinstvu, malo osmotrite i raspitajte se, pa kroz razgovor možda dobijete neku dobru ideju za poklon za odlazak u penziju za muškarce ili žene.

Šta je to što im treba, šta žele da unaprede, poprave, zamene…

Sada kada će imati mnogo više vremena za uživanje sa porodicom kod kuće, verovatno će želeti da urede domaćinstvo baš po svom ukusu. Dobro znamo da se u svakom domaćinstvu ima šta dodati, prepraviti, poraditi, posebno ukoliko su i sami ljubitelji “uradi sam” poslova i ako imaju dvorište i baštu.

Od podova, preko uređaja bele tehnike, stolarije, dekorativnih sitnica i nameštaja, sve je podložno doradi, obnovi i ulepšavanju. Pogledajte ponudu prodavnica sve za kuću u Novom Sadu i Beogradu u našim šoping centrima.

Istražite asortiman i prethodno se raspitajte oko toga šta bi mogao da bude najbolji poklon za odlazak u penziju u ovom pogledu. Kada se potrebe i želje spoje, nema sumnje da ćete pronaći baš ono što treba.

Ukoliko vam je potreban pravi poklon za penziju muškarci i dame će se sigurno oduševiti svime što smo preporučili. Nadamo se da ste i sami izvukli korisne savete i da će sledeća kupovina biti mnogo lakša i praktičnija. Dodatno razmislite i sami, unapredite naše ideje i kreirajte našto personalizovano, što će biti praktični, lepi, ali i šaljivi pokloni za penziju.

Posetite vama najbliži BIG i obavite šoping sa uživanjem!