hero

Najbolji ženski satovi – vodič za odabir ženskih satova

Najbolji ženski satovi – vodič za odabir ženskih satova

Satovi za žene su sjajan modni dodatak uz svaki stajling! Zbog funkcionalnosti koje nude, satovi nikad neće izaći iz upotrebe, a ni iz trenda. Dobar sat je uvek u modi! Osim toga, ženski sat je idealan izbor poklona, i to za svaku priliku!

U pasusima koji slede saznajte koji su to najlepši satovi za dame različitih životnih stilova i ukusa. Potrudili smo se da obuhvatimo predloge za ljude različitih kupovnih moći, tako da svako može da pronađe idealan sat za sebe.

RADO HyperChrome – najbolji satovi za žene koje žele da budu primećene

Bomar u prestonici, Bomar prodavnica u Novom Sadu i druge prodavnice nakita i satova u Beogradu i ostalim gradovima, imaju RADO HyperChrome R32029152 u svojoj ponudi.

Ovaj ručni sat je toliko estetski privlačan, a istovremeno neutralan – da je unisex, mogu ga nositi i dame i muškarci, i biće zadovoljni!

I da, sjaj koji vidite na prstenu koji uokviruje kućište donose dijamanti koji ga uokviruju i čine izuzetno vrednim, ali i estetski vanvremenskim – uvek će biti jednako trendi, jer dijamanti nemaju rok trajanja, niti je njihova lepota vremenski ograničena.

Seiko SKK727P1 – ženski satovi za vanvremenski luksuz na ruci

Luksuzan, elegantan ženski kvarcni sat brenda Seiko kalibra 7N32 je pravi predstavnik klasične lepote ženskih časovnika. Takav je i nazik kolekcije kojoj pripada – Classic. Kućište u srebrnoj boji je izrađeno od nerđajućeg čelika. Ovo znači da sat neće menjati boju, niti izazivati alergiju.

Poseban detalj na ovom modelu predstavljaju dijamanti koji mu daju notu luksuza i povećavaju vrednost sata. Na sedefnom brojčaniku, kazaljke su u srebrnoj boji, što omogućava dobru čitljivost. Lako se kombinuje uz svakodnevni odevni stil, a sa nošenjem ovog sata nećete pogrešiti ni ako ga ponesete na svečanu večeru.

Cena je srednja, za sat koji nudi ovakav kvalitet i dijamante – čak i povoljna. Kreće se u rasponu od 50-70.000 dinara. Berić satovi i nakit u Novom Sadu su jedna od prodavnica u BIG tržnim centrima u kojima možete videti i probati ovaj sat.

Swarovski Cocktail – najbolji ženski sat za ljubiteljke autentičnog dizajna

Swarovski u Beogradu takođe ima šta da ponudi kada je reč o najboljim satovima za žene. Cela narukvica dizajnirana je kao veći lanac, a ukrašena čuvenim Swarovski kristalima. Baš kako naziv modela kaže, Cocktail je stvoren za nošenje u elegantnim večernjim prilikama, a odlično će se uklopiti uz outfit sa suknjom ili haljinom, ali i uz dobro osmišljen poslovni outfit. Od kombinovanja sa haljinom za svadbu do poslovnih odela – Swarovski Cocktail sve dozvoljava!

Cena od oko 50.000 dinara rangira ga među satove srednje klase. Pogeldajte sat u Swarovski prodavnici u BIG FASHION tržnom centru u Beogradu, Bomaru i drugim prodavnicama satova i nakita. Za još povoljniju kupovinu u BIG-u često možete naći proizvode na akciji sa dobrim popustima, a posebno su popularne akcije za Crni petak. Redovno pratite naše društvene mreže kako biste ostali u toku sa akcijama koje često organizujemo!

Daniel Wellington Petite Sterling – najbolji satovi za žene “za svaki dan”

Ako tražite relativno povoljan, a zaista nosiv ženski sat, koji će vas dobro služiti u svakoj prilici i možete ga nositi iz dana u dan – Daniel Wellington Petite Sterling je najbolji ženski sat za vas! Upravo zbog visoke nosivosti i dizajna koji je sinonim za klasiku, ovaj ženski sat je postao tako popularan na društvenim mrežama, a zatim postao ponosan ukras ručnog zgloba dama iz celog sveta.

Cena od oko 20.000 RSD zaista vredi ulaganja ukoliko uzmete u obzir koliko ćete nositi ovaj ručni sat. Takođe, ako se pitate koji sat kupiti na poklon dragoj osobi, ovaj model je savršen izbor, jer ga obožavaju dame svih dobi, životnih stilova i različitog ukusa.

Pronađite ga u Watch prodavnici, ali i drugim prodavnicama satova u Novom Sadu, Beogradu i ostalim BIG tržnim centrima u Srbiji.

Najbolji ženski satovi – vodič za odabir ženskih satova

G-Shock S-SERIES – ručni sat za žene koje cene ležeran stil

S&L Jokić u Beogradu, kao i druge prodavnice satova u našim tržnim centrima, imaju široku ponudu kada su u pitanju G-Shock ženski satovi. Ponuda za lepši pol namenjena je svima koji imaju aktivan stil života, ili urban, sportski stil oblačenja uz koji će se G-Shock savršeno slagati!

S-serija nudi satove različitih boja, a sa fenomenalnim funkcijama, kao što su: LED osvetljenje, štoperica, 5 dnevnih alarma, snooze funkcija, automatski kalendar, mineralno staklo i vodootpornost od 200 m.

Jacques du Manoir Inspiration – najbolji ženski satovi u kombinaciji zlatne i srebrne

U Bomar prodavnici u Beogradu čeka vas Jacques du Manoir Inspiration sat koji odiše klasičnom elegancijom i sofisticiranim šarmom. Ovaj model ističe se svojim jednostavnim, ali privlačnim dizajnom, čineći ga idealnim dodatkom za svakodnevne obaveze ili posebne prilike.

Kućište sata Jacques du Manoir Inspiration karakteriše čista linija i bezvremenski dizajn, dok se na brojčaniku ističu minimalistički indeksi i kazaljke. Ovaj jednostavan, ali elegantan izgled čini ovaj ručni sat lako kombinovanim sa različitim odevnim stilovima.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, Jacques du Manoir Inspiration garantuje izdržljivost i dugotrajnu upotrebu.

Njegova univerzalna estetika čini ga omiljenim izborom među ljubiteljima klasičnog stila.

Daniel Klein DK13478-1 – najpopularniji zenski satovi za elegantan outfit

U Watch prodavnici satova u Beogradu možete naći Daniel Klein DK13478-1 ženski sat koji se ističe svojom elegantnom pojavom i suptilnom lepotom. Ovaj model predstavlja spoj ženstvenosti i sofisticiranosti, pružajući nosiocu izvanredan modni dodatak koji će svaku odevnu kombinaciju učiniti posebnom.

Kućište sata Daniel Klein DK13478-1 karakteriše izuzetno tanak i elegantan dizajn, sa delikatnim detaljima koji privlače pažnju. Brojčanik ovog sata je prostran i čist, sa diskretnim i elegantnim kazaljkama.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj ručni sat pruža udobnost i izdržljivost tokom nošenja. Daniel Klein DK13478-1 je idealan izbor za svakodnevne aktivnosti ili posebne prilike, dodajući ženstvenu notu i sofisticiranost svakom izgledu.

Daniel Klein DK13478-1 nije običan ručni sat, već modni statement koji odražava suptilnu lepotu i stil. Njegov delikatan dizajn čini ga omiljenim izborom među ljubiteljima elegantnih satova.

Posetite neku od prodavnica nakita i satova i izaberite sat koji odgovara vašem ukusu!