hero

INTERAKTIVNA IZLO鬚BA SVET DINOSAURUSA, 18 – 31. januar

INTERAKTIVNA IZLO鬚BA SVET DINOSAURUSA, 18 – 31. januar

Otkrijte svet dinosaurusa na interaktivnoj izložbi Prirodnjačkog centara iz Svilajnaca u BIG FASHION Beograd centru od 18. do 31. januara.

Postanite deo avanture tako što ćete obući beli mantil i staviti naočare, pretvarajući se u pravog paleontologa! Očekuje vas mnoštvo replika dinosaurusa u originalnoj veličini, uključujući Velosiraptora, Ceratosaurusa, Europasaurusa i mladunče T-Rexa.

Neka vaša avantura postane nezaboravna uz fotografisanje unutar glave dinosaurusa i učešće u radionicama vikendom! 📸🎨

Istražite originalne fosile starije od 100 miliona godina, uz objašnjenje procesa iskopavanja fosila i paleontološkog alata koji se koristi. Tu ćete pronaći ORIGINALNU kost dinosaurusa, amonite i trilobite.

Za najmlađe posetioce, tu je posebna celina sa peskarnikom gde će uživati u iskopavanju replika fosila uz stručno vođenje. 👶🔍

Ne propustite iskustvo oživljavanja dinosaurusa kroz Augmented Reality totem, gde ćete moći preuzeti aplikaciju i oživeti dinosaura diplodokusa! 📲🦕

#thinkBIG #volimBIG #BIGFASHIONBeograd

🗓 Datumi: 18 – 31.  januar

⏱️ Vreme: postavka je izložena tokom celokupnog trajanja centra. Svakog dana od 12-20h možete saznati više o svetu dinosaurusa od strane kustosa iz Prirodnjačkog centara u Svilajnacu.

📍 Lokacija: atrijum centra BIG FASHION Beograd