lines

IDEA Beograd

S VAMA KROZ ŽIVOT

IDEA Super prodavnica u BIF FASHION Centru predstavlja moderno opremljen supermarket koji svojom kvalitetnom uslugom i širokim asortimanom najboljih domaćih i svetskih brendova kupcima nudi sve na jednom mestu.
IDEA korisnicima Super Kartice omogućava i dodatne benefite u svakoj kupovini, kao i popuste kod više od 15 partnera u programu lojalnosti. K Plus proizvodi, koji se mogu kupiti u IDEA prodavnicama širom Srbije, svojim kvalitetom i ukusom pariraju proizvodima poznatih brendova, a dobrom cenom potrošačima pomažu da sačuvaju kućni budžet. Na dan isplate penzija, kao i dan nakon toga, IDEA prodavnice nagrađuju vernost najstarijih potrošača sa 10% popusta na ceo iznos računa.

Kontakt informacije

0/020
Radno vreme: 9-22h
idea-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/020
Radno vreme: 9-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • 4500-BIG-380x235

    Najsnažniji vape je STIGAO!

    Pažnja, pažnja! U Umbrella shop je stigao novi PUFFS model 4500 POWER – NAJSNAŽNIJI na tržistu!​ ∙Dugotrajna baterija kapaciteta 1500 mAh ∙4500 udisaja savršenog ukusa ∙2% Nic Salt ​ Najnovije modele vape uređaja, tečnosti i arome poznatih svetskih brendova, kao i prateću opremu pronađite na štandu kompanije Umbrella u našem shopping mall-u!

Pogledajte sve