lines

Italoptik Beograd

ITALOPTIK je veoma moderna i dobro opremljena prodavnica koja nudi veliki izbor sunčanih naočara i dioptrijskih okvira kako bi ispunila i zadovoljila potrebe modernih i zahtevnih kupaca.

Kontakt informacije

1/147
Italoptik.big@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
italoptik-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/147
Italoptik.big@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

ITALOPTIK nudi širok spektar najpoznatijih i najpriznatijih brendova kao što su: Police, Furla, Escada, Blumarine, Chopard, Nina Ricci, Trussardi, Lanvine, Sting, Fila, Lozza, Carolina Herrera, Pier Martino, Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Ray Ban, O Neill, Assoluto po povoljnim cenama.

Naše osoblje je profesionalno, vrhunski obučeno i može da servisira sve klijente na veoma profesionalan način kako bi se osiguralo da kupci dobiju pravi proizvod u skladu sa njihovim potrebama.

Nudimo sve vrste dioptrijskih stakala poznatih brendova kao što su Hoya (Japan) i Essilor (Francuska), kao i stakla domaće proizvodnje. Italoptik, takođe, nudi kontaktna sočiva poznatih brendova: Ciba Vision, Cooper Vision, Bausch & Lomb.
ITALOPTIK ima veoma dobru in-house radionicu za servisiranje naočara, ugradnju stakala, zamenu postojećih stakala, najlona, šrafića … itd

Stakla se obrađuju preko najnaprednije tehnološke mašine Briot koja se proizvodi u Francuskoj.

ITALOPTIK obezbeđuje određivanje dioptrije u radnji koju obavlja lekar specijalista koji koristi najsavremenije dijagnostičke uređaje sa veoma visokom preciznošću.

Italoptikov koncept i strategija je stalni razvoj, tako da našim kupcima nudimo najviši nivo proizvoda i usluga.

Za vaš lepši pogled na svet!
29 godina sa Vama – samo za vase oči

devojka-big