lines

Kafeterija Beograd

Kafeterija Beograd u BIG FASHION centru je mesto gde se istančani ukus kafe, njena tradicija i druženje sa prijateljima mešaju u savršno iskustvo i uživanje! Kafa prelazi dug put da bi došla do vašeg stola, a mi je meljemo do savršenstva kako bi njen ukus bio izvanredan! Posetite Kafeteriju u Beogradu u BIG FASHION centru i isprobajte najbolje kafe sveta!

Kontakt informacije

1/113
Radno vreme: 10h - 22h
Kafeterija Beograd

Kontakt informacije

1/113
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Istančani ukus najboljih vrsta kafe u Kafeteriji u beogradskom BIG-u!

Kafeterija Beograd u BIG FASHION centru se dokazala kao jedna od najboljih kafeterija u Srbiji, a fokus na kvalitet i stalne inovacije omogućavaju konstantan napredak. 

Kao jedan od najboljih kafića u Beogradu, Kafeterija nudi jedinstvene kafe i napitke iz Kolumbije, Brazila, Hondurasa, Kube, Etiopije i još mnogo egzotičnih destinacija koje su prepoznate kao najbolji proizvođači kafe na svetu!

Ono što Kafeteriju u Beogradu izdvaja jeste prženje i mlevenje kafe neposredno pred konzumaciju, što omogućava svež i prepoznatljiv ukus ovog popilarnog napitka! Specijalno pripremljeni blendovi podižu ovo iskustvo na viši nivo, pa je poseta Kafeteriji u beogradskom BIG FASHION centru obavezna za sve prave ljubitelje kafe! 

Kafeterija takođe nudi i posebnu aplikaciju preko koje možete dobiti specijalne poene i dobiti personalizovane popuste! Ova aplikacija omogućava jednostavno naručivanje kafe u određeno vreme, kao i bezkontaktno preuzimanje porudžbine.

Kafeterija čeka sve prave ljubitelje kafe u Beogradu u BIG FASHION centru!

Kafeterija Beograd – lokacija, kontakt i radno vreme

Kafeterija u Beogradu se nalazi u BIG FASHION centru na adresi Višnjička 84, a broj lokala je 1/113. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, kontakt telefon Kafeterije je 065/210-38-35.

Radno vreme kafiča, i celog BIG FASHION centra je od 10h do 22h, svakog dana, mi vas čekamo sa najkvalitetnijom kafom u Srbiji!

devojka-big