lines

MTS Beograd

MTS poslovnica u Beogradu u BIG tržnom centru pruža mogućnost svim našim posetiocima da nabave nove telefone, opremu i drugu tehniku, ali i prepaid i postpaid pakete i još mnoge telekomunikacione usluge. Posetite MTS u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru i uživajte u sjajnom iskustvu kupovine!

Kontakt informacije

1/135
Radno vreme: 10-22h
mts-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/135
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

MTS Beograd – saznajte više o Telekomu

Telekom Srbija kao vodeća telekomunikaciona kompanija u Srbiji na svom prodajnom mestu u okviru BIG FASHION centra korisnicima nudi celokupan portfolio svojih usluga pod jedinstvenim brendom MTS.

Na ovom prodajnom mestu korisnici mogu da dobiju sve potrebne informacije i detaljnije se upoznaju sa aktuelnom mts ponudom.

Uz pripejd i postpejd usluge na raspolaganju su i atraktivni paketi sa mobilnim uređajima, zatim usluge fiksne telefonije, mts kućni Internet odgovarajuće brzine i mts TV – digitalna televizija visokog kvaliteta i bogatog multimedijalnog sadržaja.

Korisnici imaju mogućnost i da objedine pomenute mts usluge u jedinstveni Box paket i na taj način ostvare značajne uštede.

MTS poslovnica u Beogradu

Poslovnica MTS u Beogradu pruža usluge i servise i fenomenalno iskustvo kupovine. Uvek ljubazni i nasmejani prodavci spremni su da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu vam da zajedno odaberete najbolji telefon, telefonski paket ili internet. MTS je jedna od najpopularnijih mreža u Srbiji, a ovo nije postala bez razloga.

Već pri sledećoj poseti BIG FASHION centru u Beogradu posetite i MTS i otkrijte zbog čega je tako! Uživajte u fenomenalnom iskustvu šopinga.

MTS adresa Beograd, kontakt, lokacija i radno vreme

MTS u Beogradu u BIG FASHION centru smešten je na prvom spratu, a tačan broj radnje je 1/135.

Kontakt MTS u Beogradu u BIG-u je: 065 21 09 425.

Naš tržni centar nalazi se na adresi Višnjicka 84. Odlično smo saobraćajno povezani sa svim delovima grada, pa ćete sa lakoćom stići sopstvenim prevozom ili gradskim saobraćajem.

Radno vreme MTS poslovnice u Beogradu u BIG centru je od 10 č do 22 č.

devojka-big