lines

Penti Beograd

Penti prodavnica u Beogradu u BIG FASHION centru je mesto na kom možete pronaći donji veš, pidžame ili kupaće kostime za čitavu porodicu! Prodavnica Penti u Beogradu je radnja donjeg veša turskog porekla, koja nudi širok asortiman proizvoda napravljenih od najkvalitetnijih, izdržljivih materijala! Uverite se i sami još danas zašto je Penti pravi izbor za vas!

Kontakt informacije

1/104
sara.fashion.206@sarafashion.mk
Radno vreme: 10-22h
penti-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/104
sara.fashion.206@sarafashion.mk
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Penti BIG FASHION – kvalitet na prvom mestu

Fin i delikatan materijal donjeg veša će učiniti da se osećate ugodno gde god da se nalazite na poslu, kući ili u školi! 

Primetićete da su zanimljivi krojevi i printovi proizvoda u Penti radnji dizajnirani sa pažnjom na detalje, pružajući vam mogućnost da izrazite svoj stil i da uvažite svoj ukus prilikom odabira savršenog modela čarapa, pidžama ili nečeg trećeg!

Putem Penti radnje donjeg veša u Beogradu možete dostići luksuz kakav zaslužujete! Zato se uputite prema BIG FASHION centru, a zaposleni u Penti radnji u Beogradu će vam pomoći u savršenom odabiru veličine i modela veša na osnovu vaših preferenci.

Kvalitet često prati i visoka cena, ali u slučaju beogradske Penti radnje postoji dobar odnos cene i kvaliteta, zbog čega ćete za svoj novac uvek dobiti više! 

Sem toga, svi ljubitelji modernog i udobnog veša će se iznenaditi fenomenalnim Penti popustima i sniženjima, učestalim tokom čitave godine.  

Iskoristite akcije Penti radnje putem odlaska u beogradsku Penti prodavnicu, a mi vam garantujemo u svakom trenutku dobru kupovinu!

Radnja Penti Beograd – lokacije, kontakt i radno vreme

Pronađite idealnu pidžamu ili donji veš odlaskom u Penti radnju, koja se nalazi u sklopu BIG FASHION centra u Beogradu na adresi Višnjička 84, Karaburma.

Broj lokala beogradske Penti  lokacije je 1/104.

Ukoliko želite da kontaktirate našu prodavnicu Penti prodavnice telefon na koji možete pozvati je 011 4065 614, a dodatno ih možete kontaktirati putem imejla na sara.fashion.206@sarafashion.mk.

Radno vreme Penti prodavnice u Beogradu je od 10h do 22h radnim danima i vikendom.

Udoban i prijatan za svakodnevno nošenje muški, ženski i dečiji veš je prioritet Penti brenda. Zato požurite i opremite se proizvodima iz beogradske Penti prodavnice još danas!

devojka-big