lines

Pošta Beograd

Pošta u Beogradu neprekidno širi mrežu poslovnica, šaltera i asortiman svojih proizvoda i usluga. U skladu sa savremenim potrebama i zahtevima potrošača, pošta u BIG Fashion šoping centru pruža pouzdane, kvalitetne i cenovno pristupačne usluge.

Kontakt informacije

0/019
11062@jp.ptt.rs
Radno vreme: 09-19h
posta-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/019
11062@jp.ptt.rs
Radno vreme: 09-19h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Pošta Beograd – tradicija i poverenje

U Beogradu sada možete lako obaviti uplate i isplate, slanje ili preuzimanje pošiljaka, kao i kupovinu proizvoda koji se nalaze u ponudi.

Pošta u Beogradu u BIG Fashion šoping centru građanima takođe pruža usluge menjačkih poslova, pa se u ovoj pošti sigurno, po povoljnom kursu i bez provizije mogu obavljati prodaja i otkup efektivnog stranog novca.

Poslovanje beogradskih Pošti tradicionalno karakterišu sigurnost, preciznost i brzina, dok se poslovni uspeh prevashodno ogleda u kreiranju novih vrednosti, unapređenju kvaliteta i pristupačnosti usluga.

,,Javno preduzeće Pošta Srbije je tokom gotovo dva veka svog postojanja uvek predstavljalo jedan od najznačajnijih poslovnih sistema naše države, ne samo zato što raspolaže najvećom infrastrukturnom i logističkom mrežom, koja pokriva celu teritoriju Republike Srbije – već pre svega zbog kvaliteta i dostupnosti usluga koju pruža i korporativne i društvene odgovornosti koju iskazuje u svakom trenutku.

Svi zaposleni u JP Pošta Srbije, njih oko 15.000, svojim radom i posvećenošću, odgovornošću i spremnošću za stalnu edukaciju i usvajanje novih znanja, veština i kompetencija, svakodnevno dokazuju da smo lider u oblasti poštanskog saobraćaja i usluga, kao i da smo kredibilan i uspešan poslovni sistem koji je osposobljen da u praksi realizuje i najzahtevnije projekte u svim logističkim i finansijskim uslugama, ali i da smo uvek otvoreni za osvajanje novih tehnologija i primenu inovacija u ovoj oblasti.”

Posetite nas u BIG FASHION-u gde će naše stručno i ljubazno osoblje očas posla odgovoriti na svaki vaš zahtev!

Radno vreme pošte u Beogradu i lokacija

Transformišite dosadne svakodnevne administrativne zadatke u prijatno iskustvo posete tržnom centru!

Radno vreme Pošte je od 9 do 19h, a nalazimo se u lokalu broj 19. Za jednostavnije snalaženje i lociranje ostalih usluga i servisa u Beogradu možete pogledati mapu objekta pre nego što nas posetite!

Naš kontakt telefon je +0700 100 300, a za detaljne informacije, pišite nam na mail 11062@jp.ptt.rs

Čekamo vas u BIG FASHION centru u Beogradu!

devojka-big