lines

Sani Optik Beograd

Sani Optik u Beogradu svojim potrošačima nudi sertifikovane dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, kao i savremena slušna pomagala, mogućnost izrade individualnih oliva za slušne aparate i proveru dioptrije. Posetite nas u beogradskom BIG FASHION centru i uverite se u kvalitet usluge!

Kontakt informacije

BFP/L03
sanioptik@sani.co.rs
Radno vreme: 9:30 - 22h
sani-optik-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

BFP/L03
sanioptik@sani.co.rs
Radno vreme: 9:30 - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Sani Optik BIG FASHION Beograd – vaši stručnjaci za vid i sluh

Sani optika obuhvata širok asortiman dioptrijskih sočiva, od mineralnih do organskih sočiva, odnosno monofokalna, bifokalna i progresivna kontaktna sočiva.

U ponudi su takođe ramovi za naočare od izdržljivih i visokokvalitetnih materijala, ali i atraktivnog dizajna koji će odgovoriti na sve estetske zahteve klijenata. 

U okviru asortimana usluga je uključena i mogućnost nanošenja zaštitnih slojeva na osnovno dioptrijsko sočivo, te se možete odlučiti za sloj protiv grebanja i lakog prljanja, za fotoosetljivost, antirefleks i slično.

Važno je da naglasimo da su sva oftalmološka sočiva iz ponude u skladu su sa odredbama evropske direktive 93/42/ EEC.

Za sve klijente sa određenim stepenom oštećenja sluha, u optici “Sani Optik Beograd” će vas dočekati obučeni savetnici koji će vam preporučiti slušni aparat iz ponude, u skladu sa vašim individualnim potrebama.

Svi naši slušni aparati su izrađeni po najvišim medicinskim standardima, a kako bismo uslugu u potpunosti personalizovali – moguća je i individualna izdradnja slušnih oliva, sa namerom da se aparat prilagodi vašoj ušnoj školjci.

Sani Optik Beograd – lokacije i radno vreme radnje

Radno vreme Sani Optik radnje je usaglašeno sa ostalim optičarskim radnjama u Beogradu, te nas možete posetiti svakog dana od 10 do 22h.

Nalazimo se u prizemlju šoping centra, blizu parkinga, u ulici Višnjička 84, a broj lokala je 3.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja u vezi procedura i ponude, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj telefona 069 833 05 25 ili putem e-mail adrese sanioptik@sani.co.rs.

Naše prijatno i profesionalno osoblje će vam otklonite sve nejasnoće i udeliti koristan savet.

Posetite nas i uverite se u ekspertizu naših radnika!

devojka-big