lines

SBB Beograd

SBB u Beogradu sa svojom poslovnicom u BIG šoping centru nudi mogućnosti kupovine kablovske televizije i internet usluga. Ovde se takođe možete informisati o uslugama, akcijama i paketima svakog radnog dana 10-22h. Posetite SBB u Beogradu i obezbedite sebi odličan internet i veliki broj televizijskih kanala.

Kontakt informacije

K101
Radno vreme: 10-22h
SBB Beograd

Kontakt informacije

K101
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

SBB Beograd – pouzdan i efikasan provajder

SBB kompanija pripada širem medijskom gigantu – United grupi, koja je vodeći medijski i telekomunikacioni operater u jugoistočnoj Evropi.

Od 2020. godine SBB je i zvanično najveći kablovski operater, drugi najveći provajder interneta i druga najveća fiksna mreža za telekomunikacije u Srbiji.

SBB je poznat kao kablovska televizija sa prvim kanalima u 4k rezoluciji na ovim prostorima, po inovativnoj SBB EON platformi i aplikaciji, kao i prvi internet provajder koji je korisnicima na teritoriji Srbije omogućio širokopojasni internet.

Proverite i koje to još druge usluge i servise u Beogradu možete dobiti u prostoru BIG FASHION centra u Beogradu.

SBB lokacija – možete nas posetiti u BIG FASHION centru

Jedna od SBB lokacija na kojoj možete pronaći SBB poslovnice jeste u BIG FASHION šoping centru u Beogradu u ulici Višnjička 84. Na prodajnom mestu ćete dobiti sve informacije u vezi sa uslugama i kupiti internet i kablovsku televiziju po odličnim cenama.

Na licu mesta se raspitajte o tome da li je aktuelna neka od SBB akcija i kakva je trenutno ponuda paketa za internet, kablovsku i telekomunikacionu mrežu.

SBB u Kragujevcu je još jedna od lokacija gde možete dobiti sve potrebne informacije i kupiti pakete ovog telekomunikacionog giganta.

SBB radno vreme i kontakt telefon u Beogradu u BIG-u

Radno vreme SBB poslovnice u BIG FASHION centru jeste od 10-22h svakog radnog dana i tada će vam na raspolaganju biti stručno osoblje spremno da pomogne pri kupovini, odabiru paketa prema vašim potrebama i da odgovori na sva pitanja.

Ukoliko nemate vremena da nas posetite, možete pozvati i informisati se jednako detaljno o svemu što vas interesuje.

Kontakt SBB Beograd: 011/4320-111.

devojka-big