lines

Tezenis Beograd

Tezenis radnja u Beogradu je u svoj asortiman uvrstila atraktivan muški i ženski donji veš, “homewear”, pidžame, kratke i duge čarape, kao i kompletan kupaći program. Jedinstveni spoj visokokvalitetnih materijala, unikatnog dizajna i osećaja komfora će vas osvojiti na prvi pogled. Posetite nas i odaberite modele po vašoj meri!

Kontakt informacije

0/042
Radno vreme: 10-22h
tezenis-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/042
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Tezenis u Beogradu – odeća za maksimalan komfor i vrhunski dizajn

Tezenis brend je osnovan 2003. godine, pod okriljem Calzedonia Grupacije, i to sa jednostavnom misijom – da kreira udobne odevne komade koji će ići u korak sa najnovnijim modnim trendovima!

Stoga se u ponudi nalaze široki asortiman ženskog, muškog i dečjeg donjeg veša, raskošni „homewear“, simpatične pidžame, čarape i Tezenis kupaći kostimi.

Bilo da ste pristalica jednostavnog dezena ili onog sa zanimljivim paternima, kod nas ćete pronaći proizvode za svačiji ukus, i za svaku priliku.

Naša distributivna mreža obuhvata 700 prodavnica u 35 različitih zemalja i 29 online prodavnica.

Kolekcije su basic, mladalačke i lako uklopljive, s’ izuzetno konkuretnom politikom cena – što znači da je kupovina budžet friendly, a kvalitet na zavidnom nivou!

Posetite nas i odaberite odeću koja će vas verno služiti još dugi niz godina!

Tezenis radnje Beograd – lokacije, kontakt i radno 

Radno vreme Tezenis prodavnice Beograd je usklađeno i sa ostalim prodavnicama donjeg veša u Beogradu, te nas možete posetiti svakog dana od 10 do 22h.

Nalazimo se na adresi Višnjička 84, u prizemlju BIG Fashion šoping centra u Beogradu, a broj lokala je 42.

Za sve nedoumice i pitanja u vezi aktuelne ponude, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj telefona 011 40 64 250, a naše prijatno i ljubazno osoblje će vam rado pomoći.

Očekujemo vas!

devojka-big