lines

Tudors Beograd

Tudors u Beogradu u BIG FASHION centru je brend odeće koji je namenjen isključivo muškarcima, a u Srbiji je prisutan od 2014. godine. Vrhunski asortiman sportskih, elegantnih i kežual kosulja koje Tudors u Beogradu ima u ponudi dozvoljava svakom muškarcu da pronađe najbolje za sebe! Posetite Tudors prodavnicu u Beogradu u BIG FASHION centru i uverite se u kvalitet i moderan dizajn odeće za muškarce!

Kontakt informacije

1/112
tudors.bigfashion@bjn.rs
Radno vreme: 10-22h
tudors-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/112
tudors.bigfashion@bjn.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  Pronađite najslađe komade garderobe za prave male avanturiste na popustu do 30%! Akcija se ondosi na odabrane artikle iz prolećne kolekcije ’24 i važi od 19.04 do 19.05.2024. Posetite BEBAKIDS...

 • 🧡BAUSCH + LOMB AKCIJA U DIOPTI🧡

  🧡BAUSCH + LOMB AKCIJA U DIOPTI🧡

  Fantastične vesti za sve naše posetioce! Uz svaku kupovinu ULTRA sfernih kontaktnih sočiva na poklon dobijate blister iste dioptrije i BioTrue rastvor od 60ml 🎁 Akcija traje do 31.12.2024. ili...

 • Automatski nacrt

  Kicks and Heelz kolekcija proleće/leto 2024

  Kicks and Heelz radnja u prizemlju našeg centra predstavlja novu kolekciju brenda Sam Edelman za proleće/leto 2024. godine sa Kajli Džener zaštitnim licem. Kolekcija ističe harmoničnu kombinaciju svežih modnih trendova...

Pogledajte sve

Tudors prodavnica u Beogradu – širok asortiman odeće za muškarce

Tudors prodavnica u Beogradu je kraljevstvo košulja, a u ponudi se nalaze moderne i elegantne košulje, strukirane i klasične, kao i poslovne i sportske košulje. 

Muška odeća u Beogradu koju nudi prodavnica Tudors odiše kvalitetom i stilom, a pored košulja koje su glavni deo ponude, tu se još nalaze i moderne muške polo majice, džemperi, kravate, leptir mašne, kaiševi, dugmad za manžetne i aksesoar.

Posetite Tudors radnju u Beogradu u BIG fashion centru i uverite se u dobar kvalitet muške odeće! Pristupačne cene omogućavaju svima da pronađe nešto za sebe, a širok asortiman i različiti stilovi će zadovoljiti svačiji ukus!

Tudors prodavnica u BIG FASHION centru – lokacija, kontakt i radno vreme

Tudors u Beogradu se nalazi u BIG FASHION centru na adresi Višnjička 84. Ako imate bilo kakva pitanja ili vam je potrebna informacija, Tudors radnju možete kontaktirati putem broja telefona 011 40 31 270 ili pisati na imejl adresu tudors.bigfashion@bjn.rs.

Broj lokala u kojem se Tudors prodavnica nalazi je 1/112

Radno vreme Tudors radnje u beogradskom BIG FASHION centru je od 10h do 22h svakog dana. Dođite u kraljevstvo košulja i uverite se u neprevaziđeni kvalitet i udobnost! 

devojka-big