lines

Unicredit Bank Beograd

UniCredit Bank u Beogradu je članica jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Profesionalno osoblje poslovnice u BIG FASHION-u potrudiće se da vam pruži vrhunsko korisničko iskustvo i pronađe najbolje ponude skrojene prema vašim potrebama i zahtevima! Čekamo vas!

Kontakt informacije

BFP/L02a
Radno vreme: 10-22h
unicredit-bank-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

BFP/L02a
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • DO -50% NA ODREĐENE PROIZVODE

  DO -50% NA ODREĐENE PROIZVODE

  VELIKA AKCIJA U CCC PRODAVNICI NA PRVOM SPRATU NAŠEG CENTRA DO -50% NA ODREĐENE PROIZVODE AKCIJA TRAJE DO 28.01.2023 POŽURITE U CCC I ISKORISTITE OVU SUPER PONUDU

 • Model 5500 puffs leather

  Model 5500 puffs leather

  Umbrella 5500 puffs je obložen kožom i sadrži čak 12ml tečnosti. Ovaj model dostupan je u dve opcije, sa i bez nikotina i nudi veliki broj različitih aroma. Najnovije modele...

 • 🧡BAUSCH + LOMB AKCIJA🧡

  🧡BAUSCH + LOMB AKCIJA🧡

  Fantastične vesti za sve naše posetioce! Uz svaku kupovinu ULTRA sfernih kontaktnih sočiva u @DIOPTA radnji u našem centru, na poklon dobijate bliser iste dioptrije i BioTrue rastvor od 60ml...

Pogledajte sve

UniCredit Bank Beograd – lider na tržištu

U Srbiji je UniCredit bank prisutna od 2001. godine, a za to relativno kratko vreme ne samo da je ostvarila izvanredne poslovne uspehe, već se nametnula i kao jedan od lidera kada je u pitanju društveno odgovorno poslovanje.

U ekspozituri u BIG FASHION centru svi zainteresovani građani i građanke mogu da otvore jedan od paket računa tako što će izabrati samo one usluge koje su im zaista potrebne, da obave sve bankarske transakcije, ali i da podnesu zahteve za sve kreditne proizvode.

Pouzdanost i interesi klijenata su kod nas na prvom mestu, dođite i uverite se zašto nam toliko građana i građanki veruje!

UniCredit Banka Beograd – radno vreme i lokacija

Unicredit banka radno vreme ekspoziture je isto kao i tržnog centra, s tim da se u okviru nje nalazi i Zona 24, odnosno multifunkcionalni bankomati, koji klijentima omogućavaju da osnovne bankarske transakcije, plaćanje, uplate i isplate obave non-stop, brzo i potpuno besplatno.

UniCredit Bank u Beogradu se nalazi na adresi Višnjiička 84 u okviru tržnog centra BIG Fashion.

Dobro je povezana sa svim delovima grada, pa ćete iz bilo kog dela grada lako doći automobilom ili linijom gradskog prevoza.

Tačnu lokaciju možete odrediti uz pomoć naše mape tržnog centra, a naš kontakt telefon je: +381 11 37 77 888

Posetite UniCredit Bank u beogradskom BIG FASHION tržnom centru i obavite sve svoje bankarske poslove brzo i lako dok uživate u jedinstvenom iskustvu kupovine!

devojka-big