lines

Unicredit Bank Beograd

UniCredit Banka Srbija je članica jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. U Srbiji je prisutna od 2001. godine, a za to relativno kratko vreme ne samo da je ostvarila izvanredne poslovne uspehe, već se nametnula i kao jedan od lidera kada je u pitanju društveno odgovorno poslovanje. U novootvorenoj ekspozituri svi zainteresovani građani i građanke mogu da otvore jedan od paket računa tako što će izabrati samo one usluge koje su im zaista potrebne, da obave sve bankarske transakcije, ali i da podnesu zahteve za sve kreditne proizvode. Ekspozitura je otvorena svakog radnog dana od 9 do 21 čas, s tim da se u okviru nje nalazi i Zona 24, odnosno multifunkcionalni bankomati, koji klijentima omogućavaju da osnovne bankarske transakcije, plaćanje, uplate i isplate obave non-stop, brzo i potpuno besplatno.

Kontakt informacije

BFP/L02a
Radno vreme: 10-22h
Unicredit Bank Beograd

Kontakt informacije

BFP/L02a
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Legend

    LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

  • MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    Dobro nam došli na MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u na 1. spratu centra. Više od 500 artikala na sniženju od 30 do 50% sve do 15. 5. 2022!  Popusti se ne...

Pogledajte sve