hero

ECCO POKLANJA – 19. septembar – 2. oktobar 👟

ECCO POKLANJA –  19. septembar – 2. oktobar 👟

Posetite #BIGFASHION centar jer vas, u periodu od 19. septembra do 2. oktobra, očekuje sjajna akcija u saradnji sa #ECCO prodavnicom!

Tokom trajanja cele aktivacije će svakog dana samo 3 najbrža kupca Ecco obuće u radnji našeg centra biti nagrađena Unicredit poklon pripejd karticom u vrednosti od 5.000 rsd koju mogu iskoristiti u Ecco prodavnici u BIG FASHION centru.

Svoje kartice prva tri kupca mogu podići za vreme trajanja aktivacije, na info pultu BIG FASHION centra, od 10h do podele sve tri kartice.

Požurite i budite jedan od prva tri kupca, vidimo se! 😊

<VAŽNE NAPOMENE>
• Priložen račun za preuzimanje poklon kartice za šoping u Ecco prodavnici u BIG FASHION centru mora biti od kupovine iz perioda 19.9-2.10.2022. u Ecco radnji u BIG FASHION centru.
• Kupovina mora biti obavljena u toku trajanja aktivacije i račun mora biti dostavljen na uvid promoteru na dan kupovine.
• Posetilac može dobiti samo jednu Unicredit poklon karticu koja važi za kupovinu u Ecco prodavnici u okviru BIG FASHION centra.
• Svaki posetilac koji je ostvario sve uslove iz ove aktivacije pre isteka zaliha ostvaruje nagradu u vidu poklon kartice i ne može dobiti više od jedne kartice, bez obzira na broj puta u kojima je uspešno ostvario sve uslove iz ove aktivacije.

PRAVILNIK pogledajte na LINKU!

📅KAD: 19.9-2.10.2022.
📍GDE: Ecco radnja u BIG FASHION centru
🕐PREUZIMANJE POKLON KARTICA: info pult BIG FASHION centra, za vreme trajanja aktivacije od 10h do podele sve tri kartice