hero

Sjajna poklon-akcija u Vulkan knjižari!

Sjajna poklon-akcija u Vulkan knjižari!

Od 20. do 31. marta, odnosno do isteka zaliha, u omiljenoj Vulkan knjižari na 1. spratu centra očekuje vas sjajna poklon-akcija! Prilikom kupovine knjiga Vulkan izdavaštva, Vulkančića i YA Vulkana, uz fiskalni račun na kasi na poklon dobijate Milka Alpine čokoladu.

Slatko zadovoljstvo ide uz kvalitetno štivo, a ovo su neki od naslova koji će vam prirasti za srce.

BookTok hit Ljudi koje srećemo na odmoru osvojiće vašu pažnju i uveriti vas zašto je postala najprodavanija knjiga Njujork tajmsa. U novom romanu Emili Henri dvoje najboljih prijatelja doživeće trenutke istinske platonske intimnosti, naklonosti i ranjivosti, što će se postepeno pretvarati u nešto više – ili drugačije. Roman su za najočekivaniju knjigu godine proglasili Newsweek, Oprah Magazine, Parade, The Wall Street Journal, Chicago Tribune, PopSugar, BookPage…

Pravi izbor za vaše mališane jeste čuvena Britanika: Nova enciklopedija za decu, koja će zasigurno zabaviti i starije čitaoce. Izvanredna riznica znanja, Enciklopedija Britanika je više od 250 godina posvećena proveravanju i širenju stečenog znanja, istraživanju, radu sa stručnjacima i podsticanju inovacija. Iz takve misije rodila se ideja o ovoj vanvremenskoj knjizi, koja će objasniti različite fenomene čovečanstva, ali i pružiti najnovije informacije koje ne srećemo tako često u klasičnim enciklopedijama.

Fantastična preporuka za sve ljubitelje YA Vulkan izdanja je svetski bestseler Balada o ptici pevačici i zmiji Suzan Kolins – četvrta knjiga iz serijala Igre gladi. Radnja romana dešava se 74 godine pre početka trilogije i prati život osamnaestogodišnjeg Koriolana Snoua, pre nego što je postao predsednik i tiranin Panema.