hero

Hobi – Najbolji kreativni hobiji u slobodno vreme

izrada-nakita-hobi-nakit-devojka

Hobiji su važan deo života svake osobe, kako žene tako i muškarca.

Nakon naporne radne nedelje, dolazi vikend ili još bolje godišnji odmor čiji ćete jedan deo provesti u svom gradu. Brojne ideje su vam padale na pamet za to šta bi mogli raditi kada uhvatite malo slobodnog vremena, a sada nikako da se inspirišete?

Zbog toga smo rešili da vam na jednom mestu pružimo ideje za kreativan hobi koji može postati deo vaše rutine kada god imate malo slobodnog vremena.

Proverite kakve smo ideje kada je u pitanju hobi za muškarce i hobi za žene pripremili, tako da nikada ne ostanete bez inspiracije šta bi mogli raditi i u čemu uživati, kao i razvijati svoje talente.

Takođe,vaši BIG šoping centri širom zemlje su pripremili široku ponudu prodavnica popularnih domaćih i svetskih brendova, gde se možete opremiti za vaš omiljeni hobi.

Ukoliko su vam potrebni novi hobiji ideje koje smo pripremili će biti više nego inspirativne!

Fotografija – hobi za istraživanje sveta oko sebe

Savremeno doba napredne tehnologije i društvenih mreža dovelo je kvalitetnu fotografiju u centar zbivanja.

Bilo da je to nova slika za feed na instagramu, fotka za venčanje ili umetničke fotografije uz poziranje top modela, fotografija čuva od zaborava.

Fotografisanje može postati i vaš hobi, uz koji ćete razvijati kreativnost, a ako postanete dobri u tome, uz dobar marketing, zaraditi se svakako može odlično.

Za početak, nabavite dobar fotoaparat u Gigatron prodavnici u Beogradu u našem šoping centru, gde možete pronaći širok izbor kvalitetnih modela!

Kuvanje – tako jednostavan hobi, a rezultati tako ukusni

Hobiji nekada ne moraju da budu preterano komplikovani, a vrlo često se dobre ideje kriju već u vašem domaćinstvu. Zašto nedeljno popodne ne biste proveli u pripremi ukusnih obroka umesto izležavanja na kauču?

Imaćete osećaj da ste uradili nešto korisno i pritom na kraju uživati u novim specijalitetima. Recepata je na internetu obilje, ukoliko već nemate vremena da se detaljnije posvetite gledanju omiljene kulinarske emisije na TV-u ili Youtube-u.

U toku pripreme će vam definitivno biti potrebno kvalitetno posuđe i kompletna oprema za pripremu hrane. Naša je preporuka da posetite prodavnicu Emmezeta u Beogradu u BIG-u i nabavite sve što vam je potrebno!

Baštovanstvo – idealan hobi za velika dvorišta

Što duži boravak u prirodi je sam posebi više nego poželjan, naročito kada se u obzir uzme užrbani gradski život koji nas hteli ili ne, okružuje.

Ukoliko vam vikend izleti nisu dovoljni da se zbližite sa prirodom, zašto svoj mali rajski vrt ne biste napravili u sopstvenom dvorištu? Ovde ćete svakodnevno moći da uživate u lepom i prirodnom okruženju, ali i da uvek radite na unapređivanju njegovog izgleda.

Baštovanstvo je iz ovog i mnogih drugih razloga jedan od omiljenih hobija. Pored boravka u prirodi, razvijate svoja čula, kreativnost i brinete o sopstvenom okruženju.

Kada uredite baštu, postavljanje baštenskog nameštaja biće pravo zadovoljstvo, a kompletnu ponudu ovog tipa možete pronaći u Jysk prodavnici u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima.

Slikanje – hobi za podsticanje mašte

Ispunite slobodno vreme zabavnim hobijem koji će pokrenuti maštu i motivisati vas da radite nešto produktivno. Zaboravite na sve svakodnevne brige makar na kratko i posvetite se sebi kada god možete.

Zato četkicu u ruke, pripremite svu opremu i napred na posao!

Prodavnica Vulkan u Novom Sadu na dobro poznatoj lokaciji našeg tržnog centra, ali i na lokacijama u drugim gradovima pruža odličnu ponudu kvalitetnog umetničkog pribora za sve.

Handmade nakit – najkreativniji hobiji

Omiljeni hobi za žene!

Omiljeni hobi za žene!

Izrada nakita ne samo da vam pruža mogućnost da na zabavan način provedete kišno popodne kod kuće, već stvara i priliku za zaradom.

Verovatno ste i sami primetili koliko je ručno izrađen nakit danas popularan, s obzirom da se u njega ulaže trud i ostavlja neka vrsta ličnog pečata tokom izrade. Posebna je satisfkacija kada nešto što ste sami napravili može da krasi vaš outfit i upotpuni odevnu kombinaciju.

Odlične ideje za izradu nakita kao hobi pružiće vam i nakit izrađen od strane poznatog domaćeg ili stranog brenda. Posetite prodavnice nakita Beogradu u našem tržnom centru, pa nakon toga pripremite sve što vam je potrebno, pronađite dobar kurs i spremni ste!

Carpisa u Beogradu nudi i zanimljive kutije za nakit, u kojima možete odlagati svoja mala umetnička dela.

Sportska aktivnost – najzdraviji hobi

Kada god se pomene hobi za muškarce, ideje koje najčešće podaju na pamet tiču se sporta.

Pa ipak, ukoliko želite da malo izađete iz standardnih okvira kao što su vožnja bicikla, termin za fudbal nedeljom uveče sa društvom ili basket u kraju, razmotrite neke originalnije opcije.

Jedna od naših preporuka svakako jeste planinarenje, posebno ukoliko ste avanturističkog duha i obožavate prirodu, ali i ostvarivanje teških unapred zacrtanih ciljeva.

Za dobar hiking, osim vodiča i sjajne ekipe, potrebna je i adekvatna oprema, posebno u vidu kvalitetnih jakni za hladno vreme i nepromočive obuće. Preporučujemo da pročitate naš blog na temu najboljih cipela za planinarenje i da obavezno posetite prodavnice obuće u outlet parku Inđija, gde možete očekivati odlične cene u odnosu na brendove sa visokim renomeom.

Naravno, tu je i Decathlon u kome se možete potpuno opremiti za bilo koji sport!

Kreativan hobi ili fizička aktivnost?

Ne ograničavajte se na klasične hobije koji dodatno ukalupljuju, već probajte da istražite skrivene delove svoje ličnosti i okušajte se u nečemu potpuno novom.

Novi kreativan hobi može biti možda i vaš novi poziv ili prosto podloga za razvijanje novih talenata za koje niste ni znali da ih posedujete.

S druge strane, “korisni hobiji” kao što su trening i sportske aktivnosti pozitivno utiču na psiho-fizičko zdravlje i definitivno podižu moral.

Izaberite ono što vam najviše prija i što vas čini ispunjenima!

Nadamo se da su vam se dopale naše ideje i preporuke, kao i da ćete već koliko danas razmotriti neku od njih i krenuti u nabavku potrebne opreme.

Pronađite nešto što vas ispunjava, dok u BIG šoping centru u Beogradu, BIG-u u Novom Sadu, fashion outlet parku Inđiji i našim tržnim centrima širom zemlje možete pronaći stvari i pomagala za vaš hobi.