hero

Najbolji muški parfemi – TOP 5 najboljih muških parfema

Najbolji muški parfemi – TOP 5 najboljih muških parfema

Najbolji muški parfemi glavna su tema mnogih razgovora među prijateljima, ali i članaka u modnim časopisima.

Svaki muškarac želi da pronađe parfem koji će se pre svega njemu dopasti, a zatim i oslikavati njegov karakter, dok su spontani komplimenti od okoline uvek poželjan bonus.

Na prvi pogled, pronaći idealan parfem može delovati kao dug i komplikovan proces, ali mi smo tu da pomognemo!

Parfimerije u BIG shopping centrima nude širok izbor parfema za muškarce, među kojima su i oni koji se nalaze na današnjoj listi. Nastavite sa čitanjem i saznajte koji su to najlepši muški parfemi.

Kako odabrati najbolje muške parfeme?

Parfem predstavlja lični pečat muškarca, način da se istakne i ostavi utisak na svoju okolinu. Možda nikada niste razmišljali o tome, ali parfem koji svakodnevno nosite na sebi igra veliku ulogu u formiranju prvog utiska o vama. Takođe, on je nešto što se dugo pamti čak i nakon što sva druga sećanja izblede.

Odabir savršenog muškog parfema nije lak posao. Ne možemo reći da su najlepši parfemi za muškarce oni koji mirišu intenzivno i orijentalno.

U svetu mirisa postoji mnogo različitih nijansi, koje morate sami otkriti kako biste pronašli svoju idealnu notu. Međutim, određene informacije mogu vam pomoći u odabiru, kao na primer koji su najprodavaniji muški parfemi ili najbolji po izboru žena.

Zato smo za vas sastavili listu najprodavanijih i najpopularnijih muških parfema, koja će poslužiti kao dobra osnova. Sve muške parfeme sa ove liste možete pronaći u našim parfimerijama u Beogradu, kao i u parfimerijama u Novom Sadu i ostalim BIG tržnim centrima.

Nastavite sa čitanjem i saznajte koji su to najpopularniji muški parfemi, a nakon toga svratite u svoj omiljeni BIG tržni centar i testirajte ih iz prve ruke u nekoj od naših brojnih parfimerija!

Najbolji muški parfemi su oni koji odgovaraju vašem karakteru

Muškarce obično zanima, koji su to najbolji muški parfemi po izboru žena? Istina je da parfemi treba da vam pruže osećaj odvažnosti i samopouzdanja, bez obzira da li u njemu preovladavaju citrusne note ili note sandalovine.

Ipak, za vas smo spremili listu top 5 najboljih muških parfema koji su sa razlogom stekli ovu reputaciju. U nastavku teksta pročitajte koji su to najbolji muški parfemi koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a nabavite ih u vama najbližem BIG tržnom centru!

Club de Nuit Intense Man, Armaf – suptilne note koje će upotpuniti svaki stil

Prvi na listi najboljih parfema jeste Club de Nuit Intense, provokativan, a istovremeno prefinjen i otmen, baš kao i bočica u kojoj dolazi. Ovaj parfem smatra se dvojnikom popularnog Creed Aventusa, s tim što je cenovno mnogo pristupačniji.

Ovo je drvenasto-začinski miris, sa glavnim akordima citrusa i voća. Muževni miris mošusa, pačulija i vanile koji čine njegovu bazu savršeno se uklapaju sa srednjim notama breze, jasmina i ruže, dok gornje note limuna, ananasa i jabuke čine fantastičnu završnicu.

  • Mirisna grupa: drvenasto-začinski miris
  • Glavni akordi: citrus, voćne note, koža, note dima
  • Gornje note: limun, bergamot, crna ribizla, jabuka, ananas
  • Srednje note: jasmin, ruza, breza
  • Donje note: pačuli, mošus, vanila

Terre d’Hermes, Hermes – najbolji parfemi za muškarce koji znaju šta želi

Kada su u pitanju najbolji muški parfemi, Terre d’Hermes je u foto finišu sa Armafovim Club de Nuit. Ovaj parfem sadrži klasični trio muških nota koji čine mošus, drvene i citrusne note, dok mu začinsko bilje daje dozu mistike.

Ovo je parfem za ozbiljne i zrele muškarce, koji imaju svoj cilj u životu i znaju šta žele. Njegov prepoznatljiv miris zasnovan je na harmoniji vazduha i zemlje. Senzualan i luksuzan, ovaj parfem odličan je za posao i specijalne prilike.

  • Mirisna grupa: drvenasto-začinski miris
  • Glavni akordi: citrus, drvene note, sveže začinske i aromatične note
  • Gornje note: pomorandža, grejpfrut, kremen
  • Srednje note: biber, list geranijuma, ružičasti biber, pačuli
  • Donje note: kedar, vetiver, benzoin

Cool Water, Davidoff – osvežavajući parfem za vedre i energične muškarce

Sledeći parfem na listi najboljih parfema za muškarce jeste Cool Water, koji predstavlja vanvremenski klasik među muškim parfemima. Ovaj parfem je jednostavan i muževan, osvežavajućeg i oštrog mirisa, koji odiše vitalnošću i energijom.

Ovaj parfem savršen je za avanturiste, energične muškarce koji prihvataju svaki izazov, i to sa osmehom. Smatra se klasikom kada su u pitanju letnji parfemi, te je idealan dodatak kolekciji svakog ko voli da su parfemi sveži i prozračni.

  • Mirisna grupa: aromatično-vodeni miris
  • Glavni akordi: aromatične note, zelene i morske note, sveže začinske note
  • Gornje note: sveži pepermint, morska voda, zelene note, lavanda, ruzmarin, korijander
  • Srednje note: geranijum, neroli, jasmin, sandalovina
  • Donje note: ćilibar, kedar, duvan, mošus, hrastova mahovina

Eros, Versace – muški parfem koji spaja eleganciju i raskoš

Samo ime mu kaže, Eros je parfem u koji ćete se zaljubiti i vi, ali i vaša lepša polovina. Ovo je jedan od parfema koji spajaju ekstreme, sa ciljem da razuzda strasti. Elegantan i provokativan, ovaj parfem sadrži prefinjene i citrusne note, upakovane u raskošnu tirkiznu bočicu.

Eros je idealan za muškarce koji žele da ostave elegantan utisak, osećaju se lepo u svojoj koži, ali i zagolicaju maštu prisutnih.

  • Mirisna grupa: aromatični fužer
  • Glavni akordi: vanilla, aromatične note, zelene i sveže začinske note
  • Gornje note: nana, zelena jabuka, limun
  • Srednje note: mahune tonke, geranijum, ambroksan
  • Donje note: vanila sa Madagaskara, vetiver, mahovina, kedar iz Virdžinije, atlas kedar

Acqua Di Gio Profumo, Giorgio Armani – idealan parfem za svaku priliku

Najbolji muški parfemi – TOP 5 najboljih muških parfema

Dvadesetak godina nakon lansiranja popularnog vodenog mirisa Acqua Di Gio, Armani je predstavio svoj novi aromatično-vodeni miris Acqua Di Gio Profumo.

Ovo je najbolji muški parfem za one koji žele jedan univerzalan miris za sve prilike. Prozračan i elegantan, ovaj miris simbolizuje dodir snažnih morskih talasa sa crnim stenama. Sveži vodeni akordi u kombinaciji sa aromatičnim tonovima žalfije i ruzmarina čine Acqua Di Gio Profumo parfemom koji nikada neće izaći iz mode.

  • Mirisna grupa: aromatično-vodeni miris
  • Glavni akordi: vanilla, aromatične note, morske note, sveže začinske note
  • Gornje note: bergamot, morske note
  • Srednje note: geranijum, ruzmarin, žalfija
  • Donje note: pačuli, tamjan

Jesu li vam naši predlozi zagolicali maštu? Ukoliko ste pronašli parfem koji je zadržao vašu pažnju, ili vam se čini da bi se dopao vašoj lepšoj polovini, vreme je da ga isprobate!

Posetite parfimeriju Jasmin u Novom Sadu, drogeriju Lilly u Beogradu ili bilo koju drugu parfimeriju u najbližem BIG tržnom centru i pronađite najlepši muški parfem koji će dugo ostati vaš zaštitni znak!