hero

Poklon za devojčicu – Ideje za poklone za devojčice različitog uzrasta

Poklon za devojčicu – Ideje za poklone za devojčice različitog uzrasta

Odabrati poklon za devojčicu nekada može biti prava problematika, posebno kada niste sigurni šta je najadekvatnije za njihov trenutni uzrast.

Devojčice posebno brzo napreduju, pa 1 ili 2 godine razlike u ranim fazama odrastanja mogu značiti i velike promene u njihovim potrebama i interesovanjima.

Pitate se šta bi mogli biti adekvatni pokloni za devojčice određenog uzrasta i želite biti kul ujak, tetka, brat ili sestra, a nemate dovoljno ideja?

Nastavite sa čitanjem teksta, pogledajte šta smo mi smislili i posetite naše BIG šoping centre širom zemlje kako bi obavili kupovinu!

Poklon za bebe devojčice

Pokloni za bebe devojčice dok su one još u kolicima, nedavno rođene i potpuno nesvesne svoje okoline, treba da budu korisni pre svega njihovim roditeljima. Ukoliko ste bliski, budite slobodni da ih pitate šta im je od bebi opreme potrebno, pa u AKSA prodavnici opreme za bebe u Novom Sadu možete pazariti po povoljnim cenama. Zato pravac u BIG u Novom Sadu!

Pokloni za prvi rođendan

Poklon za prvi rođendan za devojčicu ili dečaka, prema običajima i tradiciji našeg društva obično jeste nešto malo vrednije, nešto što se čuva i ne gubi vrednost tokom godina. Idealno je da to bude zlatni ili srebrni nakit, ogrlica ili naušnice, koje će devojčica moći da nosi kada poraste i postane devojka, dok joj uspomena na vas neće izbledeti, ma šta da se desi.

Istražite ponudu prodavnica nakita u Beogradu i Novom Sadu u našim tržnim centrima i odaberite nešto po pravoj meri!

Poklon za devojčicu od 2 godine

Kada birate poklon za 2. rođendan devojčice, igračke raznih boja i funkcija su najbolje rešenje. Šarene kocke za slaganje, kantice, lopatice, barbike, kao i bilo šta drugo što je jednostavno za igranje, a ujedno ne zahteva previše pažnje za čuvanje. Neophodno je da igračke budu od bezbednih materijala.

Proverite šta se nalazi u ponudi Pepco prodavnice u Novom Sadu, te verujemo da ćete definitivno pronaći nešto po ukusu.

Poklon za devojčicu od 3 godine

Sjajan poklon za devojčice od 3 godine starosti jesu edukativne igračke. U ovom periodu kada im se mozak posebno razvija, potrebno je stimulisati ga i deci davati što više mogućnosti za istraživanje sveta oko njih. Uz njih će devojčice razvijati svoju motoriku i početi da razumeju svet oko njih.

Poklon za devojčicu od 4 godine

Poklon za devojčice 4 godine, a s obzirom na uzrast u kome se nalaze, mogu biti igračke sa nešto širim setom funkcija i mogućnosti. Kao sjajna opcija nameću se setovi za kuhinju, šminkanje i friziranje, koje možete pronaći u dobro poznatoj Dexy Co prodavnici igračaka u Beogradu i Novom Sadu u našim tržnim centrima.

Poklon za devojčice od 5 godina

Poklon za devojčicu – Ideje za poklone za devojčice različitog uzrasta

U ovom uzrastu, devojčica počinje da bude zabavno crtanje, bojenje, lepljenje i druge aktivnosti koje podstiču kreativnost. Set tempera, flomastera, vodenih boja, drvenih olovčica, zajedno sa bojankama i blokovima za crtanje će ih posebno obradovati. Knjižara Vulkan u Beogradu, Novom Sadu i drugim našim šoping centrima nudi sjajne opcije za kreacije mališana.

Poklon za devojčice od 6 godina

Kada vaša mezimica napuni 6 godina, postepeno kreću pripreme za prvi razred i školski period. Ovo je idealna prilika da je opremite stvarima za školu, kao što su rančevi, pernice, sveske i svim onim ostalim pomagalima koje će učiniti da se oseća posebno važno i odraslo. U našem blog članku proverite šta podrazumeva školski pribor i gde ga možete nabaviti po povoljnim cenama.

Poklon za devojčice od 7 godina

Igračke su joj malo dosadile, opremili ste je svom školskom opremom, dok su aktivnosti kod kuće postale jednobrazne. Stoga se pitate šta bi mogli biti pokloni za devojčice od 7 godina?

Sjajna opcija kao poklon za devojčice 7 godina uzrasta jeste ono u čemu će moći da uživa u aktivnostima na otvorenom. U školi je stekla nove prijatelje, pa će sigurno želeti mnogo više da se druži, dok sa svojim vršnjacima vozi bicikl, rolere ili uživa u igrama na otvorenom.

Poklon za devojčice od 8 godina

Devojčica u ovom periodu postepeno ulazi u doba kada itekako bira šta će obući. Naravno, u ovom nevinom uzrastu to nema veze sa brendovima, već više sa bojama i dezenima. Prema tome, idealni pokloni za devojčice od 8 godina jesu razne stvarčice, poput haljinica, pantalonica, košuljica i svega drugog, što će ona moći da menja i bira kada odlazi u školu ili na rođendan kod vršnjaka.

Beba Kids u Beogradu i Novom Sadu u našim šoping centrima je dobro poznata destinacija za kupovinu odeće za mališane, ali obavezno bacite pogled i šta nude druge prodavnice odeće za decu u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima.

Kada mališanima birate odeću, obavezno obratite pažnju na to koju veličinu kupujete. Pripremili smo i blog u kome se nalaze tabele veličina odeće za decu i odrasle, koji vam itekako može biti od pomoći.

Poklon za devojčice od 9 godina

Nećete se ni okrenuti, a vaša mala beba će postepeno početi da se pretvara u zrelu devojčicu i kasnije devojku. Sa 9 godina već počinju da je interesuju stvari koje rade starije devojke, poput isprobavanja raznih odevnih kombinacija i sada šminkanja. Pokloni za devojčice od 9 godina u skaldu sa time mogu biti dečiji setovi za šminkanje, koji su potpuno bezbedni i spiraju se vodom.

Poklon za devojčice od 10 godina

Ubrzo dolazi i vreme kada će devojčice želeti da se posećuju sa vršnjakinjama kod kuće i da se zajedno druže i zabavlajju na ovaj način. Društvene igre će im tokom druženja biti sjajna podrška za zabavu, pa ovo upravo mogu biti pokloni za devojčice 10 godina uzrasta.

Pokloni za devojčice starije od 10 godina

Preporučujemo da maštovitost posebno uključite pri kupovini poklona devojčicama u predpubertetskoj i ranoj pubertetskoj fazi.

Evo i naših predloga:

  • Pokloni za devojčice od 11 godina – lazy bag u kome će komforno uživati kada joj dođu drugarice;
  • Pokloni za devojčice od 12 godina – oprema za trening i sportske aktivnosti, koja je posebno potrebna devojčicama u ovoj fazi razvijanja, bilo da treniraju neki sport ili ne. Proverite šta nudi prodavnica sportske opreme Đak u Novom Sadu i Beogradu;
  • Pokloni za devojčice od 13 godina – wifi slušalice ili zvučnik koje možete kupiti u Gigatron prodavnici u Beogradu ili Novom Sadu;
  • Pokloni za devojčice od 14 godina – pravi set za šminkanje ili parferm za sada već devojčicu koja uskoro počinje da izlazi sa društvom. Najbolje parfimerije u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima u našim šoping centrima nude najbolju moguću ponudu.

Nadamo se da će vam naše ideje i saveti biti od koristi. Pred vama su bili kreativni pokloni za devojčice svih uzrasta i razne prilike, tako da smo vam ostavili veliki broj mogućnosti. Odaberite adekvatan poklon i oduševite vašu mezimicu!