lines

In Medio Beograd

INMEDIO je vodeći maloprodajni lanac u šoping centrima i visoko frekventnim zonama u centralnoj i istočnoj Evropi.

INMEDIO i MEDIA PLUS radnje, pozicionirane na najfrekventnijim mestima, nude širok izbor štampe, cigareta, konditora, pića i ostalih proizvoda omiljenih i poznatih kod kupaca.

INMEDIO je prisutan na više od 1700 lokacija u 7 centralno-evropskih država: Poljska, Češka republika, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Srbija.

Kompanija je razvila jedinstven “know-how” sa svrhom da zadovolji specifične potrebe kupaca i dobavljača i da postane vodeći maloprodajni lanac sa prepoznatljivim imidžom i pozicijom na tržištu.

Kontakt informacije

43a

Kontakt informacije

43a
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

  Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

  Predstavljamo vam 2000 PUFFS, fenomenalni jednokratni vejp modernog ombre dizajna. Gumirani završni sloj omogućava savršeno prijananje u ruci korisnika čime se sprečava slučajno ispadanje uređaja. Dostupan u čak 17 različitih...

 • Za naredne generacije – no planet b!

  Za naredne generacije – no planet b!

  Fokusirana na održivost, nova kooperaciona marka kompanije dm pomirila je efikasan način upotrebe resursa i atraktivni dizajn pakovanja od reciklirane plastike. Apciklaža, unapređeni vid recikliranja, pretvara sastojke namenjene za bacanje...

 • HOMLA PROMOCIJA

  HOMLA PROMOCIJA

  DO 31. januara, ne propustite priliku da ostvarite popust od 20% u DekorDom radnji na celokupan HOMLA asortiman. Pronađite u DekorDom radnji na 1. spratu centra sve ono što će...

Pogledajte sve

Domaća štampa
Kao distributer štampe, sarađujemo sa svim izdavačima u Srbiji, stoga u našim maloprodajnim objektima nudimo najširi mogući asortiman dnevne štampe i magazina.

Strana štampa
INMEDIO i MEDIA PLUS radnje nude najveći izbor dnevne, nedeljne, mesečne i dvomesečne strane štampe.
Knjige i CD&DVD asortiman
Nudimo najprodavanije artikle, domaće i strane, iz ovih kategorija i konstantno pratimo želje kupaca u smislu bestselera, top 20 naslova, najnovijih filmova i ostalog.

Hrana
Nudimo širok asortiman konditora – čokolade, žvake, bonbone, slani asortiman, sladoled, kao i pića – sokovi i voda.

Duvan
HDS prati i poštuje zakone koji su usmereni na smanjenje pušenja i prodaje duvanskih proizvoda. Uprkos naporima države, potražnja za duvanskim proizvodima u Srbiji je velika i mi nastojimo da zadovoljimo kupce. Dakle, u našim prodavnicama možemo da ponudimo kompletan asortiman duvanskih proizvoda sa fokusom na najveće svetske brendove. Uz cigarete, nudimo veliki izbor drugih duvanskih proizvoda, cigare i pribor za pušenje.

Servis i drugi proizvodi
U INMEDIO i MEDIA PLUS radnjama kupci mogu pronaći širok izbor najatraktivnijih svakodnevnih potrepština – kozmetika, upaljači, mape, vodiči, pokloni, kafa i ostalo. Lutrija, kartice za telefone i e-dopune su takođe dostupni u našoj ponudi

devojka-big