lines

In Medio Beograd

INMEDIO je vodeći maloprodajni lanac u šoping centrima i visoko frekventnim zonama u centralnoj i istočnoj Evropi.

INMEDIO i MEDIA PLUS radnje, pozicionirane na najfrekventnijim mestima, nude širok izbor štampe, cigareta, konditora, pića i ostalih proizvoda omiljenih i poznatih kod kupaca.

INMEDIO je prisutan na više od 1700 lokacija u 7 centralno-evropskih država: Poljska, Češka republika, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Srbija.

Kompanija je razvila jedinstven “know-how” sa svrhom da zadovolji specifične potrebe kupaca i dobavljača i da postane vodeći maloprodajni lanac sa prepoznatljivim imidžom i pozicijom na tržištu.

Kontakt informacije

0/043A ; 1/120 ; BFP L03
Radno vreme: 9:30 - 22h
In Medio Beograd

Kontakt informacije

0/043A ; 1/120 ; BFP L03
Radno vreme: 9:30 - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Domaća štampa
Kao distributer štampe, sarađujemo sa svim izdavačima u Srbiji, stoga u našim maloprodajnim objektima nudimo najširi mogući asortiman dnevne štampe i magazina.

Strana štampa
INMEDIO i MEDIA PLUS radnje nude najveći izbor dnevne, nedeljne, mesečne i dvomesečne strane štampe.
Knjige i CD&DVD asortiman
Nudimo najprodavanije artikle, domaće i strane, iz ovih kategorija i konstantno pratimo želje kupaca u smislu bestselera, top 20 naslova, najnovijih filmova i ostalog.

Hrana
Nudimo širok asortiman konditora – čokolade, žvake, bonbone, slani asortiman, sladoled, kao i pića – sokovi i voda.

Duvan
HDS prati i poštuje zakone koji su usmereni na smanjenje pušenja i prodaje duvanskih proizvoda. Uprkos naporima države, potražnja za duvanskim proizvodima u Srbiji je velika i mi nastojimo da zadovoljimo kupce. Dakle, u našim prodavnicama možemo da ponudimo kompletan asortiman duvanskih proizvoda sa fokusom na najveće svetske brendove. Uz cigarete, nudimo veliki izbor drugih duvanskih proizvoda, cigare i pribor za pušenje.

Servis i drugi proizvodi
U INMEDIO i MEDIA PLUS radnjama kupci mogu pronaći širok izbor najatraktivnijih svakodnevnih potrepština – kozmetika, upaljači, mape, vodiči, pokloni, kafa i ostalo. Lutrija, kartice za telefone i e-dopune su takođe dostupni u našoj ponudi

devojka-big