lines

Legend Beograd

Legend u Beogradu deo je lanca prodavnica istoimenog domaćeg brenda, koji je čuven po vanvremenskom dizajnu garderobe i vrhunskom kvalitetu izrade. Posetite Legend prodavnice u Beogradu ćete pronaći najširi asortiman džinsa, pamučnih majici, košulja, haljina, kao i aksesoara! Posetite Legend u BIG FASHION centru!

Kontakt informacije

0/037
011/4040-295
Radno vreme: 10-22h
legend-beograd-big-fashion-beograd-3

Kontakt informacije

0/037
011/4040-295
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Legend World Wide butik Beograd – vrhunski domaći brend

Legend je domaći brend poreklom iz Subotice sada sa već višedecenijskim iskustvom u u kreiranju garderobe koja predstavlja savršen spoj klasičnog kroja i modernog dizajna.

Pri izradi komada od jeansa, po kojima je Legend možda i najprepoznatljiviji, Legend koristi posebne tehnike izrade, kako biste mogli da ga nosite što duže! Garantujemo da ćete posetom Legend prodavnice u Beogradu biti u potpunosti zadovoljni jer je naš jedini cilj da svaki kupac pronađe idealan komad garderobe za sebe i iz prodavnice izađe zadovoljan!

Legend prodavnice Beograd – asortiman proizvoda

Bilo da vam treba ležerniji autfit za svaki dan, poslovna kombinacija koja ostavlja utisak ozbiljnosti i stila, udobna odeća za trening ili nešto svečanija garderoba… Možete pronaći to što tražite kod nas!

Takođe, dobro je znati da Legend World Wide u Novom Sadu takođe posluje u sklopu BIG tržnog centra, a njihov asortiman proizvoda jednako je širok kao kod nas, te ga obavezno posetite ukoliko se zadesite severnije od Beograda!

Legend radnje Beograd – lokacije i radno vreme

Legend Novi Sad nalazi se u BIG FASHION tržnom centru, na adresi Višnjička 84. Pronaći ćete nas u prizemlju, u lokalu broj 37. Pogledajte našu mapu objekta za dodatne informacije i tačan položaj prodavnice!

Ukoliko želite da posetite Legend u Beogradu verovatno će vas zanimati radno vreme. Legend je otvoren od 10 – 22h tokom cele godine baš kao i sve druge prodavnice odeće u Beogradu u BIG Fashion-u. Kontakt telefon lokala na koji možete pozvati je 011/4040-295. Čekamo vas!

devojka-big