lines

Legend World Wide Novi Sad

Legend Novi Sad pripada lancu prodavnica istoimenog domaćeg brenda, koji je čuven po svom vanvremenskom dizajnu i dobrom kvalitetu proizvoda. Kod nas ćete pronaći najširi asortiman jeansa, pamučnih majici, košulja, haljina, kao i aksesoara! Posetite Legend World Wide u BIG-u!

Kontakt informacije

Prizemlje / B06
Radno vreme: 10h - 22h
legend-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B06
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Legend World Wide Novi Sad – za ljude sa stilom

Legend World Wide u Novom Sadu samo je jedna od mnogobrojnih prodavnica ovog brenda širom Srbije u kojima se mogu pronaći visokokvalitetni odevni komadi. Legend World Wide je poreklom iz Subotice i ima iskustvo dugo preko 20 godina u kreiranju garderobe koja objedinjuje klasične krojeve i moderni dizajn.

Pri izradi džinsa, koji je možda i najpoznatija Legend garderoba, koriste se posebne tehnike izrade, kako biste mogli da ga nosite što duže i da se u njemu osećate potpuno komforno. Naš cilj je da svaki naš kupac pronađe idealan komad garderobe za sebe i iz prodavnice izađe zadovoljan.

Ljubazno osoblje u Legend radnji u Novom Sadu postaraće se za to! Posetite nas!

Legend NS – akcije i popusti

Legend World Wide odevni komadi su najboljeg odnosa cene i kvaliteta i zbog svojih klasičnih krojeva i formi, predstavljaju sjajnu investiciju jer se veoma lako mogu kombinovati i nositi u najrazličitijim prilikama.

Bilo da vam treba ležerni autfit za posao, udobna odeća za trening ili nešto svečanija garderoba… Možete pronaći to što tražite kod nas!

Pored toga, u BIG tržnom centru u Novom Sadu akcije su česte, a cene samo padaju. Ovaj trend sa cenama nije zaobišao ni butik Legend Novi Sad, te ćete garderobu kupiti po zagarantovano najboljim cenama! Dođite i uverite se u to!

I još nešto: ukoliko vas put nanese u našu prestonicu, obavezno posetite BIG Fashion Beograd, u kom su popusti na garderobu jednako fantastični!

Novosadski Legend – radno vreme i lokacije

Legend Big Novi Sad nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Pronaći ćete nas u prizemlju, u lokalu B06. Pogledajte mapu objekta za dodatne informacije i tačan položaj prodavnice!

Ukoliko želite da posetite Legend radno vreme i kontakt telefon i radno vreme radnje u Novom Sadu možete videti u levom uglu stranice na samom početku. Čekamo vas!

devojka-big