lines

Non Stop Fitness Beograd

Non Stop Fitness u Beogradu je švedsko-srpska kompanija koja je osnovana 2015. godine, a ima za cilj da približi fitnes i zdrav način života što većem broju ljudi! Ova teretana na Karaburmi i njen specifičan način poslovanja omogućava ljudima da treniraju po niskoj ceni u savrmeno opremljenim prostorima! BIG FASHION centar vas čeka sa jednom od najboljih teretana u gradu!

Kontakt informacije

BFP/L12
Radno vreme: 06-23h
Non Stop Fitness Beograd

Kontakt informacije

BFP/L12
Radno vreme: 06-23h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Non Stop Fitnes Karaburma – savremeno opremljena teretana po pristupačnim cenama

Misija Non Stop Fitness teretane je da omogući svima fizičku aktivnost, a da manjak vremena ili novca nikako ne budu prepreke na našem putu ka zdravijem životu.

Zato Non Stop Fitnes u Beogradu u BIG FASHION centru nudi najpovoljnije cene članarina! Posebne članarine za studente, više mesečne članarine, i razne druge povoljne usluge u Beogradu dozboljavaju baš svakome da se bavi sportom!

Teretana na Karaburmi nije jedina opcija koju Non Stop Fitness u Beogradu u BIG FASHION centru nudi, tu su još i programi grupnih treninga, joge, pilatesa, zumbe i još mnogih drugih tako da nezavisno od vaše trenutne fizičke aktivnosti možete pronaći pravu opciju za sebe! 

Personalni treninzi će umnogome olakšati svim početnicima u teretani, kao i onima koji žele da unajme profesionalca kako bi imali vrhunske rezultate! 

Svi i ovi i mnogi drugi programi čekaju u Non Stop Fitness u Beogradu u BIG FASHION centru!

Lokacija i kontakt – Non Stop Fitness

Non Stop Fitness se nalazi na karaburmi u BIG FASHION centru koji je na adresi Višnjička 84. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice telefon Non Stop Fitness centra je 011 40 22 488.

Broj lokala je BFP/L12, a radno vreme je od 6 do 23h svakog dana. 

Dođite u Non Stop Fitness u Beogradu u BIG FASHION centru i započnite svoju fitnes karijeru!

devojka-big