lines

Non Stop Fitness Beograd

Non Stop Fitness je prvi i jedini lanac fitnes centara u Srbiji koji radi 24 sata dnevno. Mi znamo da je fizička aktivnost od ključnog značaja za zdravlje i dobar izgled. A zdrav život ne treba da bude skup. Non Stop Fitness Vam, zato, omogućava da trenirate kada god to poželite po izuzetno niskoj ceni u savremeno opremljenim prostorima. Teretana, grupni fitnes, kardio trening, spining, ženska teretana, cross fit zona – sve to je uključeno u cenu jedne članarine u Non Stop Fitness-u. Svi naši članovi imaju neograničen pristup svim našim fitnes centrima.

Kontakt informacije

BFP/L12
Radno vreme: 06-23h
Non Stop Fitness Beograd

Kontakt informacije

BFP/L12
Radno vreme: 06-23h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Legend

    LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

  • MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    Dobro nam došli na MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u na 1. spratu centra. Više od 500 artikala na sniženju od 30 do 50% sve do 15. 5. 2022!  Popusti se ne...

Pogledajte sve

KO SMO MI
Non Stop Fitness d.o.o je švedsko-srpska kompanija osnovana 2015. godine sa idejom da na tržište Srbije donese bogata iskustva i kvalitet fitnesa iz država Skandinavije. Našu kompaniju vodi tim mladih profesionalaca sa bogatim međunarodnim iskustvom u osnivanju i upravljanju lancima fitness centara u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj i Poljskoj.

NAŠA MISIJA
U zemljama zapadne Evrope visoko je razvijena svest o potrebi za redovnim fizičkim vežbanjem. To je glavni preduslov za izgradnju i očuvanje psiho-fizičkog zdravlja svake osobe, bez obzira na uzrast i pol. Non Stop Fitness veruje da je bavljenje fizičkim aktivnostima najbolje ulaganje u zdravlje, a da nedostatak novca i vremena ne treba da budu prepreka takvoj odluci. Zato smo odlučili da fitness učinimo dostupnim svima i uvek!

ZAŠTO RADIMO 24/7
Svesni smo da savremeni stil života mnogima od nas ne dozvoljava da uvek planiramo svoje vreme. Posao, fakulutet, porodične obaveze, sve nas to odvlači od bavljenja sportom, a samim tim umanjuje šanse da ostanemo lepi i zdravi. NON STOP FITNESS se prilagođava Vašem životnom ritmu, potrebama i navikama. Vaše vreme više nikada nećete prilagođavati radnom vremenu teretane. Mi smo jedini lanac fitness centara u Srbiji koji radi 24 sata dnevno, 365 dana godišnje.

ALL INCLUSIVE KONCEPT – FITNESS BEZ OGRANIČENJA
Članovi Non Stop Fitness-a imaju pravo da neograničen broj puta u toku dana, meseca, godine koristie sve sadržaje i to na svakoj našoj lokaciji! Teretana, kardio, ženska teretana, cross fit treninzi, spinning i grupni treninzi su uračunati u cenu članarine!

MI VAM POMAŽEMO DA OSTVARITE CILJ
Želite da smršate ili da povećate mišićnu masu? Nameravate da podignete nivo kondicije ili da, naprosto, unapredite zdravstveno stanje? Naši stručni fitness treneri će vam pomoći u tome. Svi naši treneri imaju završeno visoko obrazovanje u oblasti fitness-a i fizičke kulture i/ili sertifikate renomiranih domaćih i međunarodnih asocijacija za fitness. Obratite se za savet ili zakažite personalni trening. Non Stop Fitness će Vam pomoći da na najefikasniji mogući način ostvarite svoj cilj bilo da ste profesionalni sportista ili rekrativac.

NSF ZAJEDNICA
NON STOP FITNESS koncept zasniva se na duhu zajednice i ljubavi prema fitnesu i zdravlju. Želimo da vodite računa o sebi i nastavite da tražite nove načine koje će učiniti vaše iskustvo u našem fitness centru zabavnijim, izazovnijim i korisnijim.

devojka-big