lines

Pet Centar Beograd

U prodavnici Pet centar u Beogradu na jednom mestu možete pronaći sve što je potrebno vašem kućnom ljubimcu! Trudimo se da vam obezbedimo najkvalitetnije proizvode, te u našem asortimanu u svakom trenutku možete pronaći veliki izbor hrane i opreme renomiranih proizvođača za sve kućne ljubimce. Posetite nas na Karaburmi, uživajte u iskustvu kupovine i uverite se u kvalitet naše ponude!

Kontakt informacije

BFP/L05
Radno vreme: 10-22h
pet-centar-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

BFP/L05
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

  Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

  Predstavljamo vam 2000 PUFFS, fenomenalni jednokratni vejp modernog ombre dizajna. Gumirani završni sloj omogućava savršeno prijananje u ruci korisnika čime se sprečava slučajno ispadanje uređaja. Dostupan u čak 17 različitih...

 • Za naredne generacije – no planet b!

  Za naredne generacije – no planet b!

  Fokusirana na održivost, nova kooperaciona marka kompanije dm pomirila je efikasan način upotrebe resursa i atraktivni dizajn pakovanja od reciklirane plastike. Apciklaža, unapređeni vid recikliranja, pretvara sastojke namenjene za bacanje...

 • HOMLA PROMOCIJA

  HOMLA PROMOCIJA

  DO 31. januara, ne propustite priliku da ostvarite popust od 20% u DekorDom radnji na celokupan HOMLA asortiman. Pronađite u DekorDom radnji na 1. spratu centra sve ono što će...

Pogledajte sve

Pet centar Beograd – sve za vašeg ljubimca na jednom mestu

Prodavnica Pet centar Beograd čini bogatijom za još jedno mesto na kome se ljubimci osećaju kao kod kuće!

Kao strastveni ljubitelji životinja, smatramo da naši četvoronožni prijatelji zaslužuju samo najbolje. Zato naša prodavnica Pet centar u Beogradu nudi bogat izbor hrane, kozmetike i ostale opreme za sve kućne ljubimce.

Kvalitet držimo na prvom mestu, te u našoj ponudi možete pronaći veliki izbor artikala renomiranih proizvođača. Naša ponuda se ne zaustavlja samo na opremi za mace i kuce – u prodavnici Pet centar u Beogradu u BIG-u možete pronaći svu potrebnu opremu za papagaje, hrčke i kuniće, ali i vaš akvarijum i terarijum.

Pet centar Karaburma – za lagodan šoping po povoljnim cenama

Naše prodavnice su prostrane i pregledne, te možete biti sigurni da ćete uživati u kupovini i sa lakoćom pronaći svaki artikal koji vam je potreban. Na raspolaganju vam je i veterinarska apoteka u kojoj uvek možete dobiti stručan savet nekog od naših veterinara.

Pored artikala velikog broja proizvođača, kod nas možete pronaći i proizvode u velikim pakovanjima, te uštedeti kupujući baš njih. Takođe, u prodavnici Pet centar akcija ne manjka, te pri svakoj poseti možete pronaći artikle po sniženim cenama.

Kada je u pitanju prodavnica PET centar lokacije ne prave razliku, te možete biti sigurni da ćete jednako bogat asortiman pronaći i u prodavnici Pet centar u Novom Sadu, kao i u Pet centru u Rakovici.

Pet centar Beograd – radno vreme, lokacije i kontakt

Prodavnica Pet centar u Beogradu u BIG tržnom centru nalazi se na Karaburmi, u ulici Višnjička 84. Nalazimo se u BIG Fashion Parku, u lokalu L05. Za detaljnije informacije, pogledajte našu mapu objekata.

Radno vreme je od 10h do 22h, isto kao i radno vreme celog tržnog centra.

Pet centar kontakt telefon: 011 40 22 676

Povedite svog ljubimca, i uverite se u lagodnost šopinga i kvalitet naše ponude! Posetite nas u najbližem BIG tržnom centru.

devojka-big