lines

Pet centar Novi Sad

Prodavnica Pet centar u Novom Sadu je mesto na kome ćete o jednom trošku pronaći sve što je potrebno vašem ljubimcu! Bilo da je reč o kuci, maci, hrčku ili papagaju, kod nas možete pronaći širok izbor hrane, kozmetike i druge opreme za vašeg mezimca. Posetite BIG u Novom Sadu i uverite se u raznovrsnost i kvalitet naše ponude!

Kontakt informacije

A06
Radno vreme: 10h - 22h
pet-centar-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

A06
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Pet centar Novi Sad – širok izbor artikala renomiranih proizvođača

Prodavnica Pet centar Novi Sad je obogatila mestom na kome možete pronaći proizvode visokog kvaliteta po povoljnim cenama, te je ubrzo nakon otvaranja stekla veliku popularnost među ljubimcima i njihovim vlasnicima.

Pet centar u Novom Sadu u BIG-u nudi širok izbor hrane, kozmetike, igračaka i dodatne opreme za kućne ljubimce, i to ne samo za kuce i mace, već i za hrčke, kanarince, nimfe, kao i stanovnike vašeg terarijuma ili akvarijuma.

U našoj prodavnici dostupna je i veterinarska apoteka u kojoj možete pronaći različite preparate za podršku zdravlju vašeg ljubimca, ali i posavetovati se sa našim stručnim veterinarima.

Posetite nas u BIG tržom centru u Novom Sadu i obezbedite vašem ljubimcu sve što mu je potrebno za zdrav, srećan i bezbrižan život!

Pet centar Novi Sad – uživajte u kupovini sa svojim ljubimcem

Prilikom projektovanja naših prodavnica posebnu pažnju posvetili smo rasporedu artikala i prostranosti, kako bi kupovina bila što prijatnija kako za vas, tako i za vašeg kućnog ljubimca.

Naša prostrana i pregledna prodavnica pružiće vam užitak ugodne kupovine, dok će vas naša široka ponuda snabdeti svime što vam je potrebno. Takođe, u našoj prodavnici Pet centar akcija uvek ima, te kupovinom kod nas možete dodatno uštedeti.

Kada su u pitanju prodavnice Pet centar lokacije ne utiču na razliku među njima – bilo da se nađete u Pet centru u Beogradu, Novom Sadu ili nekom drugom gradu, možete očekivati jednak kvalitet proizvoda i stručnost prodavaca na svakoj lokaciji.

Pet centar Novi Sad – kontakt, radno vreme i lokacija

Prodavnica Pet centar u Novom Sadu u BIG tržnom centru čeka vas na dobro poznatoj adresi Sentandrejski put 11. Nalazimo se u lokalu A06, a za detaljnije smernice pogledajte našu mapu objekata.

Pet centar Novi Sad radno vreme:  10h – 22h.

Pet centar Novi Sad telefon: 021 270 11 01, 021 270 11 02

Povedite svog ljubimca u šetnju, posetite najbliži BIG tržni centar i saznajte zašto je Pet centar u Novom Sadu omiljeno mesto šopinga za sve ljubimce i njihove vlasnike!

 

devojka-big