lines

Walter Beograd

Walter restoran u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru je jedna od omiljenih destinacija pravih gurmana, posebno kada je vreme za odmor tokom šopinga. Posetite restoran Walter u BIG FASHION centru i uverite se i sami u vrhunski kvalitet Walter sarajevskih ćevapa i drugih tradicionalnih specijaliteta sa  roštilja koji su deo jelovnika u Walteru.

Kontakt informacije

2/209
info@walter.rs
Radno vreme: 10-22h
walter-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

2/209
info@walter.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Walter restoran u Beogradu – autentičan ukus pravih sarajevskih ćevapa

Walter restoran u Beogradu u BIG FASHION centru je poznat po iznvanrednoj pripremi tradicionalnih specijaliteta sa roštilja od junećeg, telećeg i pilećeg mesa, autentičnog šmeka – zahvaljujući iskustvu i umeću Walter roštilj majstora. Jelovnik Walter restorana bogat je različitim jelima poput pljeskavice, ramsteka, bifteka i džigerice, ali su čuveni Walter ćevapi ubedljivi favorit posetioca. 

Ovaj restoran je omiljeno mesto istinskim gurmanima, jer znaju da su Walter sarajevski ćevapi od 100% nakvalitetnijeg junećeg mesa, posebno u kombinaciji sa kajmakom i lukom – pouzdan izbor. Dobre stvari, poput čuvenih receptura specijaliteta sa roštilja kakve možete probati u Walter restoranu, jednostavno ne treba menjati.

Walter zauzima posebno mesto u ponudi hrane i pića BIG FASHION centra, neizostavno vedrog osoblja i ispunjenih očekivanja gostiju ovog restorana koji restoran Walter u Beogradu u našem tržnom centru posećuju u potrazi za eksplozijom savršenih i dobro poznatih raskošnih ukusa.

Ukoliko Walter restoran u prestonici nije najbliža opcija za vas, sigurno smo da ćete se obradovati kada saznate da ove karakteristične specijalitete možete probati i u Walter restoranu u Novom Sadu u BIG šoping centru. 

Walter u Beogradu u BIG FASHION centru – lokacija i kontakt telefon 

Walter restoran u Beogradu možete posetiti na lokaciji u BIG FASHION šoping centru na Karaburmi, na adresi Višnjička 84. U tržnom centru se nalazi na drugom spratu, u lokalu broj 209. Za lakše snalaženje, možete upotrebiti našu online mapu objekta.

Radno vreme Walter restorana u Beogradu u BIG-u je od 10 č do 22 č, svakoga dana u nedelji.

Walter broj telefona u BIG-u u Beogradu: 066 63 33 006

Posetite nas i “začinite” svoje posebno šoping iskustvo autentičnom aromom tradicionalne kuhinje. 

devojka-big