lines

Walter Novi Sad

Walter u Novom Sadu otvorio je svoja vrata posetiocima BIG tržnog centra! Savršeno mesto za gastronomski predah od kupovine, nudi vam mogućnost da se opustite tokom šopinga uz najbolji sarajevski ćevap u Novom Sadu, kao i druge specijalitete sa roštilja, ali i skoro zaboravljene dezerte poput sočnih tufahija, slatkih urmašica i domaćih palačinki. Posetite Walter u Novom Sadu u BIG tržnom centru i uživajte u rapsodiji tradicionalnih ukusa.

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC3
Radno vreme: 10h - 22h
walter-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat / FC3
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

Walter u Novom Sadu – ukus tradicije na tanjiru

Walter restorani nastali su uz inspiraciju da dobre stvari iz prošlosti ne treba da budu zaboravljene, već da postanu deo stila koji živi. Zato ovaj novosadski restoran nudi tradicionalne specijalitete sa rošitilja, kao i druga jela i dezerte koji su vekovima prisutni na našim prostorima, a prevashodno u Sarajevu, gradu kojim je Walter inspirisan. 

U Walter-u u Novom Sadu insistira se na kvalitetu i od dobrih ciljeva se ne odustaje. Ponuda sadrži jela napravljena od najkvalitetnije junetine, teletine i piletine, a upotpunjena je osvežavajućim salatama, prilozima i tradicionalnim orijentalnim kolačima. 

Walter čuva priču koja ne treba da bude zaboravljena u njenom čuvanju sigurno će učestovati i generacije koje dolaze!

Najbolji sarajevski ćevapi u Novom Sadu – savršena prilika za predah od šopinga

Sarajevski ćevapi se ističu po tome što prave od mlevenog junećeg mesa (može mu se dodavati i malo jagnjećeg, ali nikada svinjskog), po malom obliku, kao i po kratkom spisku začina koje se za njih koriste. Obično se kombinuju samo sa lepinjom, kajmakom i lukom, a Walter je recepturu za baš ovakve, autentične sarajevske ćevape, doveo do savršenstva!

Sada tokom predaha od šopinga u BIG-u možete da uživate i u najboljim sarajevskim ćevapima u Novom Sadu, a Walter restoran u Beogradu otvoren je i u BIG FASHION tržnom centru. 

Walter Novi Sad – lokacija i kontakt telefon 

Walter restoran u Novom Sadu možete posetiti na lokaciji Sentandrejski put 11. Radno vreme je od 10 č do 22 č, svakoga dana u nedelji. Broj lokala je: FC3. 

Walter kontakt telefon je: 063/382-100. Posetite nas i “začinite” svoje šoping iskustvo autentičnom aromom tradicionalne kuhinje. 

devojka-big