hero

Cipele za venčanje – kako da izaberete i gde kupiti cipele za svadbu?

Cipele za venčanje – kako da izaberete i gde kupiti cipele za svadbu?

Znamo koliko su pripadnice lepšeg pola slabe na cipele, a sigurno je da mnoge među vama sanjaju o posebnoj sobi u domaćinstvu samo za cipelarnik.

A sada zamislite da je potrebno odabrati one jedne, idealne cipele za svadbu za najlepši dan u vašem životu ili vama dragoj osobi.

Rešili smo da vam u tome malo pripomognemo, za vas sumiramo koji modeli su najčešći izbor, kao i kako odabrati. BIG šoping centri širom zemlje su takođe sjajno mesto za kupovinu elegantnih komada obuće za posebne prilike.

Cipele za venčanje – najpopularnije vrste za poseban dan

Koje će cipele za mladu ili za gošću ako ste u toj ulozi biti vaš izbor, zavisi od mnogo faktora. Pre svega da li je u pitanju svečana sala ili proslava venčanja u vidu opuštenije žurke. Kakav je vaš stil, koja je haljina u pitanju i da li želite da fokus bude na izgledu po svaku cenu ili na udobnosti?

Evo i nekoliko predloga za ženske cipele za svadbu i predloga za prodavnice obuće u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima gde se nalaze naši šoping centri.

Udobne cipele za venčanje

Cipele sa platformom jesu idealna opcija ako želite da im tokom proslave venčanja bude pre svega udobno. Preporučujemo da to budu niže potpetice kako bi u toku svadbe mogle nesmetano da se krećete i zaigrate uz omiljene numere. Ovo je idealna opcija kao spoj elegancije i udobnosti.

Štikle za venčanje

Ukoliko su vam potrebne kvalitetene i moderno dizajnirane štikle za svadbu ženske modele sa visokom štiklom možete pronaći u velikom broju varijatni. Možete se odlučiti za štiklu u vidu platforme za udobniji korak, dok štikla na sandalu postaje sve popularnija opcija, posebno za letnji period. Razmislite i modelilma sa elegantnim kaišem oko članka. Za štikle za mladu sa velikim brojem detalja preporučujemo suptilnije bele ili bež modele.

Posetite nas i pogledajte šta nudi prodavnica obuće Kicks nad Heelz u Beogradu u našem BIG šoping centru u Beogradu.

Visoke štikle kao obuća za venčanje jeste i najčešći tip za mladu koja želi da bude elegantna i pobrine se da svaki detalj od glave do pete bude svom mestu.

Sandale za svadbu

Ne postoji bolja opcija za venčanja u letnjem periodu nego što su to sandale za venčanje. Opcija sa visokom štiklom kao nešto elegantnija u odnosu na platforme, dok one sa druge strane donose udobnosti. Pa ipak, prijatnost tokom boravka na vrućem letnjem suncu je zagarantovana uz sve sandale, a kada odaberete modele sa pažljivo odabranim detaljima, verujemo da ćete biti zapažene.

Ukoliko su vam potrebne elegantne i udobne sandale za svadbu, najveća Zara u Beogradu u našem šoping centru je sjajno mesto gde ćete pronaći veliki broj kvalitetnih modela.

Ravne cipele za venčanje

Potpuno ravni modeli nisu prva opcija za cipele za mladu, ali svakako savetujemo da ih imate u rezervi kada prođe glavni deo ceremonije i vaše venčanje postane nezaboravna žurka.

Kada sebi postavite pitanje: Gde kupiti cipele za venčanje ili druge prilike?, najbolje bi bilo da nas posetite, krenete sa istraživanjem i pogledate šta to nude prodavnice obuće u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima gde se nalaze naši šoping centri.

Ukoliko su vam potrebne cipele za svadbu muške modele ćete takođe pronaći na ovaj način, tako da i svog izabranika povedite u šoping. Zajedno za njega odaberite muške cipele za svadbu i budite savršeno upareni!

Cipele za venčanje – kako da izaberete i gde kupiti cipele za svadbu?

Cipele za svadbu i saveti za odabir

Moramo priznati da su muškarci u ovom segmentu jednostavniji od žena. Nekada je samo potrebno da se ubode veličina, te da boja i dizajn odgovaraju ostatku svečanog outfit-a. Kako muški deo populacije najčešće nije preterano zagrejan za šoping, odabir cipela se često završava prilično brzo i uspešno.

Kod dama je situacija dosta drugačija, posebno kada ste vi mlada, kuma ili bliska drugarica.

Zato imamo nekoliko preporuka za kupovinu i savete za nošenje:

  • Pripremu budžeta i obilazak radnji započnite na vreme, kako bi mogle steći utisak o ponudi i cenama;
  • Prilikom odabira se trudite da haljinu za ovu posebnu priliku i obuću birate u isto vreme ili da makar imate plan kako će izgledati vaš finalni outfit. Najvažnije je da sve bude usklađeno;
  • Bele cipele za venčanje i bele sandale za venčanje gotovo da su obavezna opcija za mladu, dok gošćama preporučujemo i eksprimentisanje sa bojama i detaljima. Nikada ne znate šta bi baš vama moglo fenomenalno stajati;
  • Ne dozvolite da dan venčanja bude prvi dan kada ćete zakoračati u novim cipelama. Obavezno ih “razgazite” i provedite barem nekoliko puta po sat vremena u njima pred dan venčanja;
  • Sa sobom uvek imajte rezervnu opciju u vidu nekog udobnijeg komada obuće;
  • Dobro se odmorite pred samo venčanje i pripremite noge za nošenje elegantne obuće, koja ma koliko god bila udobno u odnosu na druge modele sličnog tipa, ne može da se poredi sa klasičnom obućom koju nosite svakodnevno.

Ženske cipele venčanje će vam učiniti posebno lepim kada ih savršeno uklopite u svoju odevnu kombinaciju i zasijate.

Verujemo da će naše ideje i saveti uspeti da vam makar malo pomognu. Posetite naš BIG u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima, istražite ponudu pouzdanih brendova i za sebe pronađite idealan model u kome ćete zablistati!